Ми у Facebook
23.12.2015, 14:20

Рівненські тренери зі спортивної боротьби отримали міжнародні сертифікати [+Фото]

У Києві відбувся міжнародний семінар тренерів України зі спортивної боротьби Level 1. На ньому два представники Рівненської області - Віктор Куцель із Здолбунова та Іван Парчук із Рокитного – отримали сертифікати про завершення першого рівня курсів UWW.
Захід пройшов в Олімпійському центрі Конча-Заспа. Організовувала його Міжнародна федерація боротьби – Об’єднаний Світ Боротьби (UWW). Відзначимо, що кількість учасників семінару була обмеженою.

Як відмітили самі учасники семінару, основною метою заходу стало бажання навчити тренерів активно комунікувати, знаходити спільну мову з дітьми, батьками та меценатами.

«Тренер є не тільки вихователем, він має бути менеджером і організатором, вміти знаходити небайдужих людей, приводити до залу нових дітей. Але в першу чергу, для юних борців потрібно створити належні умови для нормальних тренувань», - наголосив інструктор UWW з Франції Ака Вінсент

Тренінги відбувалися як в практичній, так і в теоретичній площині. Практичні заняття на килимі проводили разом з чоловічою збірною України зі спортивної боротьби.

«Не менш важливе завдання - втримати дітей, вони мають відчувати, що борці - його брати. Тренер - найкращий друг. Борцівський зал - його другий дім», - підкреслив інструктор UWW Андрій Воронцов з Канади.

Після проходження повного курсу навчання провідні рівненські тренери успішно склали письмовий іспит та отримали відповідні сертифікати про завершення першого рівня курсів UWW.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Президент Порошенко призначив стипендії рівненським спортсменам і тренерам

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ