Ми у Facebook
23.12.2015, 15:00

У Рівному відзначать найкращих спортсменів 2015 року

У четвер, 24 грудня, пройде засідання колегії управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА. Під час неї відбудеться урочиста церемонія нагородження кращих спортсменів та тренерів Рівненської області за підсумками 2015 року.
Участь у засіданні візьмуть заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олександр Савчук, фахівці галузі, спортсмени та тренери області.

Під час засідання «чиновники від спорту» нагородять кращих спортсменів та тренерів Рівненської області, а також підведуть підсумки роботи в 2015 році у спортивній галузі.

Колегія проходитиме у приміщенні Рівненського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» за адресою місто Рівне, вул. Поштова, 5. Початок роботи планується на десяту годину ранку.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Держслужбовець з Рівненської ОДА вдруге став кращим рефері України

Обласна федерація футболу урочисто нагородила кращих

Відзначимо, що це буде п'ята подібна церемонія поспіль. Починаючи з 2011 року відділення НОК України в Рівненській області спільно з Управлінням у справах молоді та спорту облдержадміністрації проводять щорічний урочистий захід під назвою «Герої спортивного року Рівненщини».






На правах реклами