Ми у Facebook
23.12.2015, 19:40

8 ідей, як прикрасити новорічну ялинку 2016

Новий рік на носі, а це означає, що саме час прикрашати ялинку. Ми підготували підбірку свіжих ідей, серед них знайдеться та, що сподобається саме вам.


Скільки коштуватиме новорічна ялинка для рівнян

ФОТО - Незвичайні новорічні ялинки


Мінімалістична ялинка

Якщо ви не хочете занадто яскраву, строкату, палаючу вогнями ялинку, то дерево, прикрашене декількома красивими іграшками з одного комплекту відмінно вам підійде. І зовсім не потрібно ламати голову над тим, як би розмістити всі іграшки на гілках.






Ялинка з яскравими іграшками



Яскраві, кольорові іграшки, трохи бус, мішури - і ось ваша ялинка готова! Тут можна поєднувати як улюблені з дитинства прикраси, так і сучасні - такий мікс додасть неповторний стиль вашій зеленій красуні.



Ялинка з червоним декором



Новий рік та Різдво неможливо уявити без червоного кольору, а тому ялинку так і хочеться прикрасити червоними кулями, зірочками, сніжинками та намистом. Це безпрограшний варіант, який сподобається дорослим і дітям.



Святкові вогні



Атмосфера новорічної казки настає, як тільки вимикається світло і запалюються вогники.



Кульки



Вам не потрібно довго ламати голову - просто підберіть вподобані кулі і розвісьте на рівній відстані одну від одної.


ФОТО - Головні ялинки Рівненщини 2016



Ошатна ялинка



Такий декор можна роздивлятися годинами: незвичайні іграшки, гірлянди, фігурки, гілки, ніби припорошені снігом. Не бійтеся перестаратися, головне - підберіть всі прикраси в єдиному стилі.



Вінтажна ялинка



Іграшки, якими ми прикрашали ялинки в дитинстві, зараз можна відшукати хіба що у вінтажних магазинах або на барахолках, але з ними пов'язано безліч щасливих моментів та спогадів.



Креативна ялинка

Це можуть бути красиво висушені фрукти або імбирне печиво, саморобні іграшки, листівки ... Нехай ця ялинка на всі сто відсотків відобразить вашу фантазію!


Як у Рівному відкривали головну ялинку (+ФОТО, ВІДЕО)


Джерело: AdMe.ru





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ