Ми у Facebook
23.12.2015, 20:40

Любовний гороскоп на 24 грудня

Про що шепчуть зорі закоханим і романтично налаштованим знакам зодіаку?
ОВЕН. Якщо викроїте вільну хвилинку, присвятіть її складання планів своєї подальшої особистому житті. А зустріч з коханою людиною під слушним приводом перенесіть на інший день.

ТЕЛЕЦЬ. Сьогодні у справах любовних багато чого залежить від вашої наполегливості. І все ж постаратися не перейти межу, на якій наполегливість переростає в настирливість.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні не той день, коли можна приймати важливі рішення, що стосуються стосунків з коханою людиною, перебуваючи під впливом алкоголю.

РАК. Якщо у вас не вистачає часу на особисте життя. Чи так необхідно все те, чим ви займаєтесь 24 години на добу?

ЛЕВ. Спробуйте сьогодні влаштувати маленький романтичний вечір. Справа того варта, бо це буде приємно не тільки вам, й вашій дорогоцінній половинці.

ДІВА. Щоб домогтися бажаної мети, варто спробувати піти на маленький компроміс з об'єктом вашого бажання.

Любовний гороскоп на 2015 рік

ТЕРЕЗИ. Будь-яких активних дій на особистому та сімейному фронті сьогодні краще уникати. Краще зачаїтися і перечекати обстріл у безпечному місці.

СКОРПІОН. Спробуйте як слід відпочити в світлий час доби. Бо ввечері та вночі вам знадобляться всі ваші сили. Та й то не факт, що і їх вистачить.

СТРІЛЕЦЬ. Не забувайте, що легкий одяг завжди збуджує більше, ніж повна оголеність. Особливо чоловіків, які, як відомо, люблять очима.

КОЗЕРІГ. Як би сильно не грали ваші секс-гормони, спробуйте не втрачати голову. Бо тільки так ви зможете отримати максимум задоволення.

ВОДОЛІЙ. Кохана людина вже не така ніжна, як раніше? А може, на те є якісь причини? Спробуйте їх з'ясувати.

РИБИ. Бережіть почуття коханої людини. Навіть якщо заради цього доведеться брехати їй в очі. На жаль, для чесних одкровень день не дуже відповідний. Почекайте трохи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 23 грудня
Любовний гороскоп на 22 грудня
Любовний гороскоп на 21 грудня






На правах реклами