Ми у Facebook
25.12.2015, 13:20

Десятирічні двійнята представлятимуть Рівне на танцювальному чемпіонаті України в Одесі

Денис та Діана Лисенки вихованці клубу спортивно-бального танцю «Флеш» зайняли чотири перші місця у віковій категорії Ювенали 2 (10 - 12 років) з Європейської та Латиноамериканської програм на всеукраїнському фестивалі зі спортивно-бального танцю «Різдвяний бал-2015», який відбувався у Рівному.
Ця перемога дає право представляти Рівненську область зі спортивно-бального танцю (у своїй віковій категорії) на відкритому Чемпіонаті України IDU. Чемпіонаті СГОСТУ 23 - 24 січня у місті Одеса.
А поки що маленьким танцюристам доводиться сумлінно та старанно до цього готуватися. Заняття з танців у них щоденно тривають по 2-4 години. І як не дивно, це їм подобається.

ВІДЕО: відкриття головних ялинок Західної України


Танцювальна пара із 56 всеукраїнських та регіональних турнірів у 18 здобула перемогу та у 10 —стали призерами. У своєму арсеналі діти вже налічують 22 кубки, близько 110-ти медалей та дипломів. І все це завдяки керівнику клубу та тренеру Роману Гриценюку та тренеру з латиноамериканської програми Олександру Казатинському.



У суспільстві склалася думка, що у талановитих дітей бракує часу на спілкування з однолітками, та на те, щоб просто побайдикувати, відпочити. Втім, у них на все це часу вистачає. А друзів у них надзвичайно багато, в тому числі й в інших містах України. І це — завдяки участі у спортивних змаганнях.

Що рівняни шукають в інтернеті перед Новим роком

Головний девіз цієї танцювальної пари – подолання всіх перешкод до поставленої мети. А мета це участь у Чемпіонаті світу.








На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ