Ми у Facebook
29.12.2015, 09:20

Лікар уролог-сексопатолог року - Андрій Бортей: “Звернення до спеціаліста — швидше одужання”

Не секрет, що здоров'я чоловіка залежить від багатьох факторів. Природні чинники, характер праці, хронічні захворювання значною мірою впливають на чоловічий стан здоров'я.
Тож, аби не шкодувати про втрачене, важливо вчасно звертатися до лікаря, який порадить, як правильно та ефективно запобігти або вилікувати захворювання.

Фахівцем своєї справи є Андрій БОРТЕЙ – лікар уролог-сексопатолог медичного центру “Аніко”. Андрій Бортей спеціалізується у галузі діагностики та лікування сечостатевої системи, захворювань репродуктивної сфери та чоловічого здоров’я.

Медичну освіту лікар здобував у Тернопільському державному медичному університеті ім.Горбачевського. Згодом проходив спеціалізацію в провідних клініках України, стажувався у Львівському національному університеті ім. Данила Галицького та проходив стажування на базі Українського інституту сексології та андрології. З 2006 року працює лікарем Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В.Поліщука. А з 2009 року є лікарем урологом-сексопатологом медичного центру “Аніко”.



“Часто медична допомога у випадку чоловічих хвороб зводиться до лікування симптомів, а не самого захворювання, – каже Андрій Романович. – Під час прийому препаратів, що посилюють ерекцію та знижують частоту нічних підйомів, пацієнт почуває себе краще. Та захворювання продовжує прогресувати: статева функція погіршується, прогресують зміни у всьому організмі.

Лікар зазначає, що у випадку виникнення симптомів не варто займатися самолікуванням. Вчасне звернення до спеціаліста та встановлення причини захворювання допоможе швидше позбутись й запобігти захворюванню та його наслідкам.





На правах реклами