Ми у Facebook
29.12.2015, 15:40

"Земельники" Рівного скаржаться на рейдерство в інституті землеустрою

Працівник ДП "Рівненський інституту землеустрою" Марійка Корнійчук вважає, що їхній заклад навмисне доводять до банкрутства.
Учасник АТО став радником голови облдержадміністрації

Вона написала про це у соцмережі Фейсбук. Пояснила, що 24 грудня закінчився контракт у керівника інституту. До проведення конкурсу керувати закладом мав би виконуючий обов'язки директора і обрати його мали б числа працівників інституту, відповідно до поданих заяв.Але замість цього на посаду інженера-землевпорядника у заклад 25 грудня прийняли нового працівника, причому без відповідної освіти і досвіду керівної діяльності. А вже 28 грудня представили його колективу, як виконуючого обов'язки директора.

У Рівному продовжують боротись з "комунізмом" (+ФОТО)


"На перший погляд, здається, в інститут потрапила випадкова людина, яка просто має кар’єрні амбіції. Однак випадковостей у нас не буває.
Тому основне питання не в людині, яка «прийшла, влізла, прислали, просунули» на «в. о. директора»..., а в тому, хто за нею стоїть. КОМУ вигідно, щоб підприємство збанкрутувало, а понад 80 людей втратило роботу? ХТО зацікавлений у тому, щоб успішне, конкурентоспроможне державне підприємство зникло з ринку надання землевпорядних послуг? У ЧИЇ руки потрапить клієнтська база і державні замовлення?", - пише Марійка Корнійчук у "Фейсбуці".

Де найчастіше хочуть мати землю рівненські учасники АТО?

- Це називається просто - рейдерське захоплення держпідприємства, - вважає екс-очільниця Головного управління Держгеокадастру в Рівненській області Світлана Богатирчук-Кривко. - Інститут- без боргів з зарплати, сплачені податки, на відміну від інших подбіних закладів галузі, навіть прибуток є. І це - завдяки директору, якого б, у першу чергу, мали призначити в. о. до нового конкурсу, як людину, яка в надскладних умовах зберегла підприємство. Але на готовеньке знайшлись охочі...

Голова Рівненської ОДА вимагає відзвітувати за землю для учасників АТО





На правах реклами