Ми у Facebook
29.12.2015, 13:00

Екстраліга України. 14 тур. «Кардинал-Рівне» - «Енергія» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У поєдинку 14 туру головної футзальної ліги України МФК «Кардинал-Рівне» 29 грудня зустрічатиметься з командою «Енергія» (Львів). Гра відбудеться на домашньому майданчику рівненчан – в спортивній залі ДЮСШ №4, вул. Фабрична, 7.
Початок матчу запланований на 14:00 вівторка, 29 грудня.

Нагадаємо, що у матчі 13 туру Екстра-ліги – останньому гостьовому поєдинку МФК «Кардинал-Рівне» у 2015 році – рівненчани здобули чергове очко. Щоправда, команда з Рівного цілком могла привезти додому і повноцінну перемогу, але не втримала перевагу у три м'ячі у поєдинку проти «Титана» з Покровського.

Анонс поєдинку від ua-football.com.

«Енергія» поїде в Рівне після перемоги в «новорічному класико» над «Локомотивом». І це напевно додасть сил підопічним Максима Павленка, які будуть не проти продовжити «банкет» і піти на короткострокові новорічні канікули в гарному настрої. І для цього у львів'ян є всі шанси.

Що ж стосується рівнян, то у них, як кажуть, своя історія. Напевно підопічні Сергія Піддубного (втім, як і їхній наставник) незадоволені результатом, який був здобутий в Покровському. Адже «кардинали» вели в рахунку 4:1, але в підсумку зіграли 5:5. Схоже, рівненчани повертаються до тієї «хвороби», яка була у них на початку сезону, коли вони спочатку начебто грали непогано, але потім не могли утримати прийнятний результат. До речі, таке ж було і в матчі першого кола проти «Енергії» у Львові. Нагадаємо, що тоді «кардинали» вели 0:2, але в підсумку програли 4: 2. Так що, господарям майданчика необхідно зробити правильні висновки, щоб не зіпсувати собі передноворічний настрій.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Боротьбу за Кубок України МФК «Кардинал-Рівне» почне у Франківську

«Кардинал-Рівне» не втримав перемогу в грі проти «титанів»

Не варто забувати, що у «Кардинала» йде заочна боротьба з «Приватом» за восьму сходинку в турнірній таблиці, яка дає право зіграти в плей-офф. Поки що «Кардинал» попереду. І якщо врахувати, що цей тур «Приват» пропускає, то у «кардиналів» напевно буде бажання зробити все для того, щоб відірватися від криворізького переслідувача. Але в той же час і «Енергія» буде намагатися вирвати три очки в Рівному, які будуть дуже важливими з точки зору боротьби з «Локомотивом» за перше місце в регулярному чемпіонаті. І це, мабуть, буде головною інтригою даного протистояння.

Поточна турнірна таблиця Екстраліги.

Календар матчів Екстраліги.









На правах реклами