Ми у Facebook
29.12.2015, 20:40

Любовний гороскоп на 30 грудня

Які справи у 12 знаків зодіаку на ниві кохання та сексу в останні дні перед Новим роком?
ОВЕН. Постарайтеся не сидіти вдома. Приймайте всі пропозиції, які будуть вам до душі. Але якщо це не сподобається вашій коханій/коханому — придумайте щось )

ТЕЛЕЦЬ. Постарайтеся стримати свій темперамент і не лякати кохану людину ураганом почуттів. А то ще здує вашу половинку куди-небудь))

БЛИЗНЮКИ. Зробіть подарунок коханій людині - запросіть її в кіно. Бажано - в якийсь із сучасних кінотеатрів, де є місця для поцілунків і замість крісел затишні диванчики на двох.

РАК. Сьогодні на вас чекають любовні пригоди. Особливо велика їх ймовірність, як і належить, ближче до вечора. А ви готові?

ЛЕВ. Постарайтеся сьогодні не давати коханій людині жодного приводу для ревнощів. Якщо у ваших стосунках ще немає серйозних проблем - це може їм запобігти.

ДІВА. Сьогодні, можливо, вам доведеться побути на самоті або на роботі. Що ж, з якогось боку, це навіть непогано...

ТЕРЕЗИ. Сьогодні ви аж надто балакучі та розкуті. Це не зовсім сподобається вашій другій половинці, особливо якщо ви у великій компанії малознайомих людей.

СКОРПІОН. Тримайтеся сьогодні подалі від велелюдних гулянок. Замість амурних пригод, сексуальних забав та інших розваг можете напоротися на скандал.

СТРІЛЕЦЬ. Сьогоднішня ніч може залишити після себе, м'яко кажучи, погані спогади. Так що вже краще провести її вдома у своєму ліжку.

КОЗЕРІГ. Ваше бажання зайнятися сексом у найнесподіваніших місцях може трохи налякати вашого партнера. Постарайтеся поводитись трохи ласкавіше і делікатніше.

ВОДОЛІЙ. Достоїнства вашого коханого/коханої розкриються сьогодні з такою силою, що недоліки роздивлятись буде просто неможливо.

РИБИ. Якщо з різних причин в останні кілька днів у вас не було можливостей для контактів з вашою симпатією або коханою людиною, обов'язково зв'яжіться з нею сьогодні.


Любовний гороскоп на 2015 рік

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 29 грудня
Любовний гороскоп на 28 грудня
Любовний гороскоп на 27 грудня





На правах реклами