Ми у Facebook
30.12.2015, 15:35

Dybok.ua: "2015 рік відзначився для нас відкриттям Гіпермаркету меблів у центрі Рівного"

Подією року, що минає, для мережі продажу меблів Dybok.ua стало відкриття гіпермаркету меблів у ЦУМі на другому і третьому поверхах.
Ще до 1 жовтня мережа Dybok.ua мала салон меблів у рівненському ЦУМі. Причому, він доволі успішно працював. Утім, турбуючись про комфорт клієнтів, їхні естетичні почуття, та бажаючи йти у ногу з часом, у торговій мережі вирішили розширити площу салону до двоповерхового гіпермаркету. Відкриття гіпермаркету дозволило Dybok.ua значно розширити асортимент виставлених для огляду у ЦУМі меблів, залучити нових клієнтів і збільшити продажі.

Шахраї під виглядом бійців АТО видурюють у рівнян гроші

Важко повірити, але за більш ніж п'ять років розвитку, Dybok.ua пройшов шлях від маленького регіонального інтернет-магазину меблів до одного з лідерів меблевого ринку України. Всупереч складній фінансово-економічної ситуації у країні, мережа розвивається і реагує на потреби своїх клієнтів. Вона може запропонувати як недорогі, бюджетні меблі, так і меблі для прихильників вишуканості, стилю й екологічності – і все це за незмінно низькими інтернет-цінами. До того ж нині інтернет-магазин Dybok.ua – на першому місці за відвідуваністю серед профільних меблевих інтернет-магазинів. Серед досягнень – понад 1 мільйон унікальних відвідувачів сайту на рік і понад 15 тисяч товарів в асортименті. Це дитячі, офісні меблі, спальні, вітальні, дивани, матраци, прихожі та інші.

Рівненська волонтерка Яна Зінкевич показала післяопераційні шви (ФОТО)

Чим же пояснюється успіх мережі Dybok.ua? Тут низькі інтернет-ціни за рахунок великих обсягів продажу. Товар доставляється клієнту цілісним та неушкодженим, бо у Dybok.ua розробили спеціальні короби й упаковку для меблів. Доставка меблів по Рівному і в усі районні центри області безкоштовна, по Україні безкоштовна доставка на відділення “Нової пошти”. Окрім цього, у мережі Dybok.ua гарантують якісний сервіс і комфорт в обслуговуванні: у разі виникнення можливих проблем (з товаром, гарантією, комплектацією і т.п) відділ сервісу і рекламацій торгової мережі оперативно їх вирішить. І найголовніше – тут практично не буває браку, бо у мережу потрапляють тільки ретельно відібрані фабричні меблі.

На Рівненщині жінка в будинку престарілих мріє побачити сина, доки жива

– Ми ставимо високі вимоги до якості продукції, яку продаємо, – пояснює директор мережі Dybok.ua Віталій БЄЛЄНЬКИЙ (на фото). – Як у нас відбувається процес додавання на сайт виробів нових фабрик? Робимо тестову закупку продукції, збираємо її (я сам беру у цьому участь) перевіряємо матеріали фасадів, фурнітуру, кріплення, виставляємо продукцію і спостерігаємо за товаром і попитом на нього, щоб з'ясувати, чи цікавий він нашим клієнтам. Наприклад, нещодавно зібрав стінку однієї фабрики і через тиждень у неї відклеївся фасад. Зрозуміло, що про це ми відразу повідомили виробника і призупинили співпрацю.
У планах компанії – відкриття мережі гіпермаркетів по всій Україні.

Наша адреса:
м. Рівне,
вул. Соборна, 17,
ЦУМ, другий-третій поверхи

Наш сайт: www.dybok.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковин аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра

25.04, 09:00 Завтра сесія облради: Про що говоритимуть рівненські депутати

25.04, 08:01 І у Рівному, і в Зорі, і в Сарнах: Декілька багатоповерхівок залишаться без газу

25.04, 07:34 Рівне сьогодні: На кількох вулицях міста не буде води