Ми у Facebook
30.12.2015, 17:30

ТОВ "ЕЛІКОН-ПОСТАЧ": "Сонячні панелі, колектори та теплові насоси – наші нові товари 2015 року"

Для рівненського ТОВ "ЕЛІКОН-ПОСТАЧ" рік, що минає, ознаменувався початком виходу на ринок з сучасним енергоефективним обладнанням.
ТОВ "ЕЛІКОН-ПОСТАЧ" було створене в 2002 році і з того часу займалося електромонтажними роботами й комлектацією енергетичних об'єктів. Завдяки своїй гарній репутації та високій якості робіт, отримувало замовлення таких відомих підприємств, як ПрАТ "Костопільський завод скловиробів", ПАТ "Дубномолоко", ВАТ "Укртелеком" РФ, ПрАТ "Консюмерс-Скло-Зоря", ПАТ "Рівнеобленерго" та інших. Втім, ситуація у державі із забезпеченням енергоресурсами, зростання цін на них і турбота працівників товариства про навколишнє середовище змусили ТОВ "ЕЛІКОН-ПОСТАЧ" вийти на ринок із новими сучасними видами продукції. Зокрема, це теплові насоси й сонячні колектори, які використовують для опалення будівель та підігріву води, а також сонячні панелі, які застосовують для отримання електричної енергії.





– Це обладнання не тільки зменшує у кілька разів витрати на опалення й підігрів води, а воно ще й безпечне в експлуатації, бо у ньому немає відкритого вогню, – пояснює директор ТОВ "ЕЛІКОН-ПОСТАЧ" Віктор БЕГЕЙ (на фото). – Окрім цього, на відміну від газових чи твердопаливних котлів, воно не завдає шкоди довкіллю. З допомогою нашого обладнання можна заробляти додаткові кошти, приміром, продаючи зайву вироблену електроенергію у мережу. Воно не потребує закупівлі енергоресурсів, бо використовує енергію сонця, повітря, землі. А найголовніше, що наше обладнання — надійне, бо ми співпрацюємо лише з давно перевіреними, добре знаними у світі виробниками сонячних панелей, колекторів і теплових насосів. Це такі, як OCHSNER (Австрія), ОCTOPUS (Швеція), SELFA (Польща), SolarWorld та PARADIGMA (Німеччина) тощо. Тож гарантія на наші сонячні панелі — близько 25 років, на теплові насоси — 50 років.

Як рівненська баба Ганя з бурштиновими старателями воює

Окрім постачання і встановлення енергоефективних насосів та сонячних колекторів і панелей, у ТОВ "ЕЛІКОН-ПОСТАЧ" надають безкоштовні консультації зі зменшення енерговитрат помешкань і будівель. Зокрема, пояснюють, чим можна замінити радіатори опалення, які лампочки та електролічильники краще встановити у будинку та на виробництві тощо. Також тут пропонують розрахунки витрат на встановлення енергоефективного обладнання, надають послуги з його обслуговування.


– Наше обладнання підходить не лише для приватних будинків, а й для багатоповерхівок, промислових будівель, – пояснює п. Бегей. – Тому у його встановленні можуть бути зацікавлені об'єднання співвласників багатоквартирних будинків. Також, думаю, справою честі всіх заможних людей повинно стати встановлення енергоефективного обладнання, щоб не витрачати зайво газ і щоб держава натомість його могла спрямувати на виробництво. А це – ще один крок до енергонезалежності нашої держави.

Від учора пенсіонерам Рівненщини почали виплачувати пенсії за січень

Дехто з мешканців нашого регіону скептично ставиться до можливості використання сонячних панелей і колекторів. Мовляв, Рівненщина — це не Крим і не Туреччина, де багато сонячного світла. Втім, за словами п. Бегея, немає принципового значення, де сонячні панелі та колектори встановлювати: у більш сонячному чи менш сонячному регіоні. Просто для забезпечення підігріву води та отримання електричної енергії у нашому регіоні доведеться використати сонячні панелі з більшою площею, ніж, приміром, на півдні України.

А ось тепловий насос не потребує сонячного світла. Він діє за принципом холодильника, який відбирає тепло у продуктів і віддає його назовні. При цьому нагрівається задня стінка холодильника. Тепловий насос відбирає тепло із землі, води або повітря. Спеціальна рідина або газ поглинає це тепло і через компресор, встановлений у тепловому насосі, віддає тепло приміщенню.

З нового року у Рівному відновить свою роботу нічний тролейбус

Незважаючи на те, що ТОВ "ЕЛІКОН-ПОСТАЧ" на ринку енергоефективного обладнання працює лише рік, але вже надало пропозиції й робило розрахунки з його використання місцевим підприємцям, підприємствам, мешканцям житлових будинків. Зокрема, цими послугами ТОВ "ЕЛІКОН-ПОСТАЧ" скористалися у Рівному ресторан "Спорт", басейн "Авангард", ПАТ "Укрнафта", бізнес-центр "Політон", у районах області – тваринницький комплекс у Млинівському районі. Їх цікавило використання теплових насосів. Пропозиціями щодо використання сонячних панелей і колекторів скористалися у Рівному один з торгових комплексів, житловий будинок ОСББ "Мій дім", інтернет-провайдери для електроживлення базових станцій тощо.

Реакція рівнянина на нові антивандальні лавочки: "Це, скоріше, стоматологічне крісло"

Ще одним напрямком з енергоефективності у ТОВ "ЕЛІКОН-ПОСТАЧ" обрано резервне (або альтернативне) електропостачання на основі дизельних електростанцій. Цей тип обладнання призначений забезпечити споживачів якісним електричним струмом у випадку збою в основній електричній мережі з різних причин (обрив лінії, аварія на підстанції тощо), при невеликих початкових та експлуатаційних витратах. На даний час ТОВ "ЕЛІКОН-ПОСТАЧ" напрацьовано тісні ділові контакти з провідними лідерами-виробниками дизельних електростанцій, серед яких: Green Power (Італія), Aksa (Туреччина), Fogo (Польща), Akmel (Польща). Численні власники систем резервного електропостачання на основі дизельних електростанцій вже відчувають переваги власного автономного джерела електроенергії – напруга в їхніх оселях, офісах, цехах, виробничих комплексах є постійною і якісною.


Наша адреса:

ТОВ "ЕЛІКОН-ПОСТАЧ"
м. Рівне
вул. Данила Галицького, 19
офіс 304
тел. (0362) 43-67-34
(068) 55-364 -55
post.elikon@gmail.com





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини