Ми у Facebook
30.12.2015, 16:00

Власники магазинів "Дюймовочка": "Одягатись у нас – це підтримувати вітчизняного виробника"

У рівненській мережі дитячого одягу "Дюймовочка" торгують переважно пошитим українськими виробниками одягом.
У магазинах – фабричний колекційний одяг для дітей від народження до 16 років. Він весь – з найбільш якісних італійських тканин. У складі одягу – вовна, бавовна, шовк, тобто здебільшого натуральні матеріали. У "Дюймовочці" можна вдягнути дитину з ніг до голови і на будь-який сезон, бо асортимент одягу – найрізноманітніший: шкільна форма, куртки, пальта, светри, плаття, сорочки, блузки, спідниці, шапки, штани тощо.

На базарах Рівного орудують злодії

– Наша мережа складається з трьох магазинів, – пояснює власниця "Дюймовочки" Людмила МІСЬКОВА. – Щоб задовольнити найвибагливіші смаки, у кожному магазині свій асортимент товару – іншого виробника, фасону та кольору. Тож якщо не вдається підібрати до смаку покупцю одяг в одному магазині, спрямовуємо в інший, де, знаємо, він точно знайде необхідне йому вбрання. Одягатися у нас стало модно й патріотично, хоча ми вже десять років торгуємо одягом від українського виробника (були на цьому ринку першими) і за стільки років маємо постійних клієнтів. Тож купувати одяг у "Дюймовочці" – це підтримувати своє, рідне.

Вбрання цієї торгової мережі у сім'ях передають від старшої дитини до молодшої. Адже висока якість дозволяє носити його не один рік. Його із задоволенням купують іноземці. Приміром, одна з рівненських родин, яка живе у США, коли приїжджає у Рівне на канікули до рідних, вдягає своїх дітей саме у "Дюймовочці". Потім у Каліфорнії дивуються, звідки таке гарне і якісне вбрання. Та й на вулицях Рівного одяг від "Дюймовочки" легко впізнати, бо він відрізняється від одягу масового виробництва і тканинами, і фасоном.

Що чекає Україну у наступному році: думки екстрасенсів


– Мені завжди хотілося, щоб діти ходили красиво вдягненими, щоб мами були задоволені й пишалися тим, як гарно виглядають їхні діти, – зізналася пані Людмила. – Саме тому ми з чоловіком колись і зайнялися торгівлею дитячим одягом. А наступного року вже будемо влаштовувати святкове дійство з нагоди десятирічного ювілею нашої торгової мережі.

У "Дюймовочці" продавці – справжні професіонали. Вони вміють знайти підхід практично до кожного покупця. Щоб свій вибір одягу могли зробити найменші – їм пропонують відчути себе справжніми моделями: "Дюймовочка" єдина торгова мережа Рівного, де спеціально влаштували для цього подіуми, тож дітлахам пропонують по них пройтися. А до найскладнішого покупця – підлітків – тут застосовують інший підхід: показують каталоги одягу з фотографіями дітей постійних покупців, вбраних у різні моделі одягу від "Дюймовочки". Це спрацьовує, і підлітки, які хочуть "одяг, як у Маші, Олі, й Іри, але не зовсім такий", таки роблять свій вибір.

У скільки рівнянам обійдеться новорічний салат "Олів'є"

Що цікаво, вдягатися у "Дюймовочку" приходять і дорослі, особливо ті, кому на роботі потрібно дотримуватися дрес-коду: працівники банків, магазинів, шкільні вчителі тощо. Адже блузки, сорочки й інше вбрання тут можна купити значно дешевше, ніж у магазинах для дорослих. Та й ціни у дитячій мережі одягу не підвищують. Вони – на рівні 2014 року.

– Цей рік був складним для бізнесу, – каже власник мережі Павло МІСЬКОВ. – Але ми вистояли. І це завдяки почуттю гумору, позитивному сприйняттю світу. А ще ми вдячні за це нашим постійним покупцям. Тож вітаємо всіх з Новим роком і запрошуємо у наш магазин! Бо одягатися у "Дюймовочці", купувати наше українське – це ПАТРІОТИЧНО!

Адреси магазинів мережі "Дюймовочка":

- проспект Миру, 7 (за кінопалацом "Україна");
- вул. Шкільна, 33 (торговий центр "Олімп", біля речового ринку);
- вул. Макарова, 23 (торговий центр "Екватор", третя черга)





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ