Ми у Facebook
30.12.2015, 13:40

Скільки коштує замовити у Рівному Діда Мороза?

Ціна, зазвичай, не залежить від дати і часу виконання замовлення.


До свята оголошення про послуги Діда Мороза і Снігурочки виставили майже всі розважальні студії Рівного. Є й герої-аматори, які вирішили підзаробити до Нового року. Програма і ціна у тих і інших майже однакові.

Зазвичай, програма у Діда Мороза та Снігуроньки така: спілкування з дітьми, ігри, загадки, хороводи та вручення подарунків. Триває таке дитяче свято близько 20 хвилин.

Що готуватимуть рівняни на Новий рік

За такі послуги новорічному діду потрібно заплатити від 250 грн.

Деякі студії пропонують до розважальних додати і так звані "настановчі послуги": Дід Мороз розпитає дітей про їхню поведінку протягом року, дасть правильні настанови на навчання у школі.

Між іншим, оголошення про послуги новорічних героїв можна знайти і на сайті OLX. Там за привітання дитини правлять від 200 грн.





Для дорослих Дід Мороз і Снігурочка проводять корпоративи - за дві години новорічних розваг доведеться заплатити від 900 грн.

Як правильно написати з дитиною лист Діду Морозу

Зверніть увагу, що графік у новорічних героїв дуже насичений, тому якщо хочете, щоб вашу дитину встигли привітати - поспішіть, до Нового року вільних годин у Діда Мороза та Снігуроньки майже не залишилося.





На правах реклами