Ми у Facebook
31.12.2015, 12:30

Рівненщину на свята охоронятимуть понад дві сотні поліцейських

Працюватимуть вони без вихідних та свят, адже з 31 грудня 2015 року по 2 січня 2016 року на Рівненщині заплановано проведення 56 масових заходів.
На свята безпеку рівнян забезпечуватимуть 220 працівників поліції, 20 військовослужбовців Нацгвардії МВС України та 140 членів громадських формувань. Також створено резерв із числа працівників роти поліції особливого призначення.

Рівненщина прихистила найменше переселенців

— Для забезпечення належного правопорядку, недопущення та попередження злочинності у громадських місцях та під час проведення масових заходів на території області планується залучити 170 працівників поліції, — повідомив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький. — Також чергуватимуть 73 наряди поліції, із яких 30 — автомобільних та 43 — піших.

У Рівному працівники поліції цілодобово нестимуть службу біля головної ялинки, а вулиці патрулюватимуть 50 правоохоронців, 10 автомобільних нарядів та 14 піших.

Чого очікувати від подактової реформи (+ІНФОГРАФІКА)

Забезпечуватимуть публічну безпеку і порядок правоохоронці і під час проведення смолоскипної ходи, яка запланована на перше січня 2016 року з нагоди відзначення дня народження Степана Бандери, передає РВ





На правах реклами