Ми у Facebook
31.12.2015, 14:00

Вчора у Рівному сталося дві ДТП

В результаті аварій серйозних травм вдалося уникнути.
Вчора, 30 грудня у Рівному на вулиці Курчатова близько 17 год. невідомий водій автомобіля «VOLKSWAGEN TRANSPORTER» допустив зіткнення з авто марки «FORD C-MAX», за кермом якого була рівнянка. Після цього здійснив подальший наїзд на стоячий автомобіль, у салоні якого також перебувала жінка.

Після 2-х зіткнень автомобіль «VOLKSWAGEN TRANSPORTER» зник з місця пригоди в невідомому напрямку. Протягом години винуватця ДТП рошукали - ним виявився житель міста Рівне, 1980 р.н.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «FORD FOCUS» отримала тілесні ушкодження та на місці пригоди їй була надана медична допомога.

Наразі причини аварії встановлюються.

Цього ж дня на вулиці Набережна в місті Рівне, поблизу кафе «LA RIVA», водій, житель Рівненського району, керуючи автомобілем «ВАЗ 210700-20», здійснив наїзд на припаркований втомобіль «TOYOTA LAND CRUISER», який належить громадянину Італії.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ 210700-20» отримав тілесні ушкодження та був доставлений в приймальне відділення Рівненської ЦМЛ, після надання медичної допомоги, залишив лікувальний заклад.

Статті до теми:

На Рівненщині іномарка збила 77-річну бабусю

У жахливій аварії загинув екс-декан Острозької академії

Поблизу Луцька перекинулася маршрутка





На правах реклами