Ми у Facebook
02.01.2016, 11:15

Новорічне "вітання" від сепаратистів: 42 обстріли за добу і один загиблий

Фото joinfo.ua

У перший день 2016 року злочинці з самопроголошених «республік» 42 рази порушили умови припинення вогню в зоні проведення АТО.
Як повідомили з прес-центру АТО, ввечері біля Маріуполя бойовики прицільно обстріляли зі стрілецької зброї позиції українських вісйькових в районі Сартани, а з великокаліберних кулеметів - у Широкиному.

Північніше Горлівки загарбники били в бік українських воїнів, що несуть службу в районі Зайцевого, з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї. На цій же ділянці фронту обстріляли з гранатометів опорні пункти ЗСУ біля Новгородського, з великокаліберних кулеметів – біля Артемового.

ФОТО - Яким запам'ятали загиблого бійця батальйону "Айдар" з Рівненщини

Біля Світлодарська під вогнем ворожих гранатометів та автоматичної стрілецької зброї опинилось Луганське. Ще східніше окупанти з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї гатили по позиціях українських воїнів поруч із Троїцьким.

Не припиняються обстріли підрозділів сил АТО біля тимчасово окупованого Донецька. Зокрема, підконтрольні Росії бандформування зі стрілецької зброї та гранатометів б’ють по Пісках, Опитному та південніше Авдіївки.

Після опівночі бойовики вже двічі застосовували зброю проти наших вояків. А з 18.00 години вчорашнього дня таких випадків зафіксовано близько 20.

Внаслідок обстрілів загинув боєць "Айдару" Назар Голюк з Нетішина Хмельницької області.





На правах реклами