Ми у Facebook
05.01.2016, 16:20

Рівненські правоохоронці знайшли водія, який збив людину на смерть і втік

На автодорозі Київ-Чоп поблизу села Старий Корець 24 грудня невідомий водій здійснив наїзд на 47-річниного місцевого жителя та зник з місця пригоди. Пішохід від отриманих травм помер.
Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівненській області.

Правоохоронці під час огляду місця пригоди вилучили уламки автомобіля, за якими і визначили марку, модель та колір транспортного засобу. Крім того, за допомогою відеозаписів з камер спостереження вдалося частково відтворити номерний знак легковика. У ході проведення розшукових заходів оперативники управління карного розшуку та Корецького віділення поліції встановили, що авто марки «RENAULT FLUENCE» належить одній з прокатних фірм міста Києва. У день ДТП легковик взяв в оренду 35-річний рівнянин, який на сьогодні проживає у столиці.

На Рівненщині влаштували погоню за п'яним водієм

Як повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Дмитро Бабак, за фактом порушення безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Слідчі оглянули автівку та призначили низку необхідних експертиз, за результатами яких винуватцю ДТП буде повідомлено про підозру.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ