Ми у Facebook
05.01.2016, 18:30

На Рівненщині старший лейтенант передавав засудженим заборонені предмети

У результаті спільних скоординованих дій прокуратури Рівненської області з працівниками УСБУ в Рівненській області та Державної пенітенціарної служби в Рівненській області задокументовано неправомірну діяльність офіцера однієї із установ виконання покарань.
Про це повідомили з прес-служби прокуратури Рівненської області.

- Старшого лейтенанта внутрішньої служби викрито на систематичному одержанні неправомірної вигоди за передачу заборонених предметів (мобільних телефонів та спиртних напоїв) особам, що утримуються у місці несвободи, - повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик. - До протиправної діяльності останній залучив свого підлеглого, якого сьогодні й затримано при спробі передачі у
охоронювану зону 4 мобільних телефонів та грошових коштів.

На Рівненщині знову намагалися обікрасти храм

На цей час слідчими прокуратури Рівненської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК
України (одержання неправомірної вигоди).

Вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні злочину, обрання запобіжного заходу та відсторонення правоохоронця від посади.

Санкція зазначеної статті Кримінального кодексу України передбачає
покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.





На правах реклами