Ми у Facebook
06.01.2016, 09:00

На Рівненщині відкрили новий дитячий садок

Дошкільнята села Берег, що на Дубенщині, віднині ходитимуть у новий дитячий садок. Його відкриття та освячення відбулося 30 грудня.
ДНЗ «Сонечко» розрахований на 50 діток різного віку. Наразі там облаштували 2 повноцінні групи. Тут – усі умови для комфортного навчання, ігор і відпочинку. Приміщення оснащене згідно з усіма нормами, тож вихованці перебуватимуть у теплі та безпеці.
До цього часу дошкільна група розташовувалась в приміщенні Березького НВК. Майже 7 років тривали ремонтні роботи у старому шкільному приміщенні. Тож нині малюки перейшли навчатись до нового дошкільного навчального закладу.
З нагоди відкриття дитсадка зібралися всі причетні - сільська громада, спонсори та представники влади: голова Дубенської райдержадміністрації Юрій Парфенюк, голова райради Олександр Козак, сільський голова Світлана Полюлюк.


Чи можна буде з 1 січня оформити спадщину в сільській раді?


«Перед нами взірцевий приклад того, як громада спільно з владою вирішила питання відновлення навчального закладу, – зазначив Юрій Парфенюк. – Злагоджена співпраця усіх гілок влади, жителів села та спонсорів дала позитивний результат. Ремонтні роботи фінансувались з обласного, районного та сільського бюджетів. Чималу допомогу надали жителі села та спонсори».





На правах реклами