Ми у Facebook
10.01.2016, 11:25

Екстраліга України. 16 тур. «Кардинал-Рівне» - «Локомотив» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У поєдинку 16 туру головної футзальної ліги України МФК «Кардинал-Рівне» 10 січня зустрічатиметься з її лідером - «Локомотивом» із Харкова. Гра відбудеться на домашньому майданчику рівненчан – у спортивній залі ДЮСШ №4, вул. Фабрична, 7.
Початок матчу запланований на 12:00 неділі, 10 січня.

Анонс від UA-Футбол, Артем Терентьев:

Після напруженого, емоційного, важкого і трохи скандального поєдинку в Києві проти "ЛТК-Інбев-НПУ" рівненські "кардинали" повертаються додому, щоб спробувати дати бій харківським "залізничникам". Звичайно, розуміючи те, що різниця в класі у обох команд зараз велика, стає актуальним питання, за рахунок чого рівняни зможуть нав'язати боротьбу "Локомотиву". Тому, давайте проаналізуємо.

Фактор № 1. Рідні стіни. Безумовно, вболівальники будуть гнати "Кардинал" вперед, і це повинно стимулювати підопічних Сергія Піддубного. Тим більше – у грі проти такого суперника. Ми знаємо, що у свій час "Кардинал" у рідних стінах не тільки давав бій визнаним фаворитам українського футзалу, але і не рідко відпускав їх з нулями з Рівного. Звичайно, нинішній склад "кардиналів" навряд чи може зробити те, що робили ті гравці, які ще недавно уособлювали собою рівненську команду. Але ж спробувати можна, чи не так?

Фактор № 2. Непоступливість гравців рівненської команди. По ходу цього сезону ми вже неодноразово бачили те, що "Кардинал-Рівне" практично в кожному матчі бореться до кінця. Але не завжди цієї боротьби вистачає для досягнення мети. Адже бували й такі поєдинки, коли підопічні Сергія Піддубного начебто і боролися, але робили це швидше на морально-вольових, оскільки "фізики" не завжди вистачало. Так що, тут – палиця двох кінців. Адже слід ще звернути увагу на те, як буде грати "Локомотив".

Календар матчів Екстраліги.

Турнірна таблиця Екстраліги.

Фактор № 3. Командна мотивація. Як відомо, прямий конкурент "Кардинала" за восьму сходинку у таблиці, криворізький "Приват", зіграє на день раніше. І результат поєдинку "приватівців" проти "Енергії" у будь-якому випадку буде мотивувати рівнян на те, щоб здобути очки у грі проти чинного чемпіона.

Фактор № 4. Мотивація індивідуальна. Тут, насамперед, справа стосується вихованців харківського футзалу – воротаря Івана Гурка, який у свій час був стражем воріт харківського "Моноліту", і братів Кидановых, які довгий час грали в "Локомотив-2", але пробитися в основну команду "Локо" не змогли. Андрій і Юрій додали у діях "кардиналів" гостроти і свіжості, і для них поєдинок проти колишньої команди, безумовно, буде принциповим.

Проти цих факторів з боку "Кардинала" у "Локомотива" є свої, про які ми неодноразово говорили, тому повторюватися не будемо. Скажемо тільки те, що у "Локомотива" теж буде своя мотивація, незважаючи на перевагу в класі та лавці запасних. І підопічні Євгена Ривкіна будуть робити все, щоб мотивація переросла в потрібний результат на табло спорткомплексу ДЮСШ-4.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Києві «Кардинал-Рівне» мінімально поступився «ЛТК-Інбев-НПУ»

«Кардинал-Рівне» не втримав перемогу в грі проти «титанів»








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ