Ми у Facebook
11.01.2016, 17:20

На Рівненщині злочинці намагались приховати вбивство у лікарні

Аби приховати злочин, злочинці привезли загиблого заручника до районної лікарні та повідомили, що знайшли на узбіччі.
Трагедія трапилась 6 січня. Тоді посеред ночі двоє чоловіків увірвалися до помешкання 39-річного жителя селища Володимирець, побили його, зв’язали та вивезли автомобілем до лісу. Дорогою «заручник» помер. Аби приховати злочин, чоловіки самі привезли його до районної лікарні та повідомили, що знайшли на узбіччі.

Помічник судді з Рівненщини намагався збути незаконний бурштин

За лічені години оперативники карного розшуку Володимирецького відділення поліції спільно з колегами обласного управління встановили та затримали зловмисників.

Ними виявилися 19-ти, 27-річні жителі села Дубівка. Як з’ясували правоохоронці, близько другої ночі вони увірвалися до помешкання володимирчанина. Нападники почали бити чоловіка, а потім, зв’язавши руки клейкою стрічкою, повезли до лісу.





Однак близько третьої ночі викрадачі виявили, що чоловік вже не подає ознак життя. Аби уникнути покарання, вирішили приховати свої злочинні діяння і на власному авто повезли мертвого чоловіка до районної лікарні. Там медикам розповіли, що начебто знайшли його на узбіччі при в’їзді у селище. Лікарі про подію повідомили до поліції.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок механічної асфіксії рвотними масами.

— За фактом викрадення людини, вчинене організованою групою, що спричинило тяжкі наслідки, відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 146 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Володимир Голубош. — Зловмисникам вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Наразі правоохоронці ще встановлюють всі обставини злочину. Триває досудове розслідування, повідомили у відділ комунікації ГУНП в Рівненській області.





На правах реклами