Ми у Facebook
14.01.2016, 17:20

«Західний Вогонь» відмовився від участі в «італійській» Лізі чемпіонів [+Відео]

Рівненський жіночий софтбольний клуб «Західний Вогонь» не візьме участі у континентальній Лізі чемпіонів. Причина – відсутність коштів для поїздки до Італії, де змагатимуться кращі європейські команди.
«Командний вид спорту - це треба помножити на багато членів команди. Якщо індивідуальний, 3-4 гравці везеш, а тут 15-16 гравців і все треба платити», - прокоментував таке рішення Володимир Судимак, головний тренер клубу «Західний вогонь».

Для участі в змаганнях, які пройдуть на Апенінському півострові, рівненчанкам потрібно було двадцять тисяч євро. Тренер клубу Володимира Судимака до останнього сподівався, що місцем турніру буде сусідня Чехія. Для подорожі туди «Західному Вогню» вистачило б вдвічі меншої суми – 10 тисяч євро.

Попри неможливість виступати у єврокубках, рівненська команда вже у найближчі дні розпочне підготовку до нового сезону, в якому боротиметься за найвищі нагороди.

Нагадаємо, що право виступати у Лізі чемпіонів Європи рівненські дівчата отримали, здобувши золоті медалі чемпіонату України в сезоні 2015 року.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський клуб "Західний вогонь" пробився до півфіналу кубка України з бейсболу

Рівненські софтболістки на Чемпіонаті Європи: перемога й три поразки








На правах реклами