Ми у Facebook
16.01.2016, 18:30

Медичний центр року - "Гінекологія"

Кожен пацієнт рівненського Медичного центру "Гінекологія" знає, що тут працює надійна команда професіоналів та використовуються найновітніші методи лікування та діагностики.
Людина будь-якого віку може обрати саме свого лікаря, на прийомі у якого вона почуватиметься комфортно і безпечно, якому довірятиме і який вибере для неї найбільш сучасний і щадний метод діагностики та лікування.

Із 1 вересня 2015 року Медичний центр переїхав у нове сучасне приміщення на вул.Чорновола, 70. Це приміщення є більш комфортним для відвідувачів, і площі в кожному кабінеті відповідають всім необхідним нормативам. Також у Центрі обладнаний денний стаціонар, розрахований на 10 ліжок.



Центр "Гінекологія" спеціалізується на наданні жінкам гінекологічної допомоги – лікування та обстеження непліддя, запальних процесів, ерозій шийки матки та порушення менструального циклу у жінок, а також лікування сімейних пар з інфекціями, що передаються статевим шляхом (трихомонадна, хламідійна, мікоплезменна, гарднерели), проводяться переривання вагітності на невеликих термінах (до 7-8 тижнів) медикаментозно та методом вакуум-аспірації.

Медичний центр "Гінекологія": У нас одночасно може лікуватися подружжя [+Фото]



У медичному центрі проводять лікування ерозій шийки матки консервативним методом. Директор закладу Ізидор Андрійович Пініщук розповідає, що ерозія шийки матки – це, як правило, майже у 90% випадків результат хронічної інфекції. У Центрі не практикують лікування ерозій припіканням чи заморожуванням, а лікують спеціальним пайлерсвітлом, паралельно позбуваються інфекції, яка стала причиною ерозії.

Консервативне лікування ерозій шийки матки проводиться за допомогою швейцарської лампи "Біоптрон", яка випромінює спеціальний спектр світла, що називається пайлерсвітло і має бактерицидні властивості – знищує інфекцію та стимулює подальше загоєння. Крім того, у Центрі застосовують НВЧ-терапію, магнітотерапію та лазеротерапію. За допомогою НВЧ-терапії проводиться лікування хронічних запальних процесів у жінок та неплідності. Додатково застосовують медикаментозні препарати і грязьову терапію (грязі Мертвого моря) при лікуванні запалень.

– Головною ж особливістю Центру є те, що у нас може лікуватися подружжя, що дуже зручно, адже пара приходить разом, у визначений час і позбувається інфекції та оздоровлюється одночасно, – зазначив Ізидор Андрійович Пініщук.

У 2016 році Медичний центр "Гінекологія" планує почати застосовувати метод ультразвукового обстеження. Наразі лікар Центру проходить спеціальну тримісячну підготовку на базі Діагностичного центру. Також у Центрі планують проводити кольпоскопічне обстеження шийки матки, що дозволить не направляти пацієнтів в інші медичні заклади, а лікувати всіх у Медичному центрі.


Медичний центр "Гінекологія"
Режим роботи:
прийом пацієнтів проводиться з понеділка по п’ятницю з 8-00 до 15-00,
у суботу з 9-00 до 11-00, в неділю – вихідний.
тел. (0362) 43-68-61
адреса: м. Рівне, вул. Чорновола, 70 (3-й поверх).



Ліцензія АВ 526569 від 4.02.10 №2 МОЗУ

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ’Ю





На правах реклами