Ми у Facebook
18.01.2016, 19:20

У 6 турі Чемпіонату Рівного з футзалу фаворити виграли в унісон [+Відео]

Після матчів 6 туру Чемпіонату міста Рівне з футзалу змін на вершині турнірної таблиці не відбулося. Всі три лідера – «Комфорт-сервіс», «Славія» та «Хімік-Садове» - у своїх поєдинках святкували перемоги.
Результати 6 туру, 18 січня, субота:
«Славія» – «Горизонт» - 1:0, «Хімік» - «Північ-центр» - 5:4, «Феміда» – «Ребелс» - 1:3, «Квартал» – «Рівнегаз» - 4:3, «Граніт» – «Комфорт-сервіс» - 0:5

Перші дві зустрічі за участю «Славії» та «Хімік-Садове», яким протистояли, відповідно, непоступливі «Горизонт» та «Північ-центр», відзначилися упертою боротьбою. В підсумку, перевага фаворитів склала лише один м’яч.

Відносно легше три очки далися «Комфорт-сервісу», який розгромив «Граніт». Щоправда, у цьому випадку далася взнаки дещо авантюрна гра «гранітівців», які кинулися відігруватися та оголили тили.

У шостому турі відбулася і «битва аутсайдерів» - цілком можливо, що у протистоянні «Кварталу» та «Рівнегазу» визначалася доля останнього місця. Більш удачливішими у цьому двобої стали «кварталівці», які забили на один м’яч більше, ніж газовики.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Чемпіонаті Рівного з футзалу визначився одноособовий лідер

У фіналі Кубка мера «Славія» обіграла «Горизонт»









На правах реклами