Ми у Facebook
19.01.2016, 16:40

Рівненщина: п'ять років за ґратами - за вбивство бабусі

У селі Великий Олексин Рівненського району 86-річна пенсіонерка проживала разом зі своїм 45-річним онуком. Дочка, яка часто відвідувала матір, липневого дня минулоріч застала її без ознак життя.
У жінки була хвора нога, тому вона постійно лежала і страждала від нестерпного болю. Саме це і дратувало чоловіка. Коли дочка прийшла зробити матері чергову перев’язку, виявила її мертвою.

Жорстоке вбивство на Волині: брат зарізав брата


Дільничний інспектор, який прибув за викликом, засумнівався, що пенсіонерка померла через хворобу, тож направив її тіло в морг для проведення експертизи. Її висновок шокував родичів, адже жінка померла внаслідок перекриття дихальних шляхів. А про те, що до смерті бабусі приклав руку онук, навіть ніхто і не підозрював. Згодом чоловік запевняв правоохоронців, що бабуся сама попросила його це зробити, бо вже не могла терпіти болю.

Рівненщина: жінці винесли вирок за вбивство чоловіка

Пом’якшуючою обставиною при призначенні покарання суд визнав щире каяття, активне сприяння розслідуванню кримінального правопорушення, а обтяжуючою — вчинення злочину щодо особи похилого віку. Тож чоловік отримав покарання у виді позбавлення волі на п’ять років.

ВІДЕО: на Рівненщині людину закатували до смерті

840 предложений продать или купить БМВ 520 в Киеве и Украине. Ищем на 100 автомобильных сайтах - Automoto.ua

Відділ комунікації
ГУНП в Рівненській області





На правах реклами