Ми у Facebook
23.01.2016, 13:00

Сьогодні у Рівному виступатиме відомий ведучий

Вхід на захід - безкоштовний!
Відомий український телеведучий приїде у Рівне з презентацією власної книги «Смачна країна» та проведе майстер-клас із приготування унікальних українських страв в пивній ресторації "КАНТ", що розташована на території пивзаводу.

Захід відбудеться сьогодні, у суботу, 23 січня. Для гостей підготували перзентацію простих, але недорогих рецептів української кухні - як-от "вугільна кава», "гартована юшка" та "цілющі голубці".

Телеведучий покаже, як готувати страву на грилі, та презентує кулінарну книгу "Смачна країна", що вийшла у "Видавництві Старого Лева".

У книзі "Смачна країна» є фірмові рецепти від знаних українських шеф-кухарів і шедеври народної кулінарії, чимало традиційних призабутих страв, що їли українці протягом багатьох століть. "Смачна країна" містить не лише опис страв, а й показує багатство культури різних куточків України.



Під час презентації буде проведено благодійний аукціон, на якому рівняни зможуть придбати книгу з автографом Костянтина. Кошти з продажу підуть на допомогу бійцям АТО.

Розпочнеться зустріч у ресторації «Кант», що на вулиці Коперника, 9 у Рівному, о 17.00. Вхід вільний.





На правах реклами