Ми у Facebook
24.01.2016, 18:30

Підсумки тижня: непрофесійність лікаря, найкраща ковбаса і вибух у багатоповерхівці

ОГО підсумовує найчитабельніші новини у період з 18 по 14 січня
Джерелої Свято Анни є відомим місцем паломництва на Рівненщині. Ось і на свято Водохреща туди з'їжджаються звідусюди, щоб скупатися у цілющій воді. Втім, якраз напередодні свята почали ширитися чутки про те, що джерело пересохло. Тому найбільш цікавою для багатьох була публікація У джерелі Святої Анни вода не зникала.



Розпал епідемії грипу та ГРВІ на Рівненщині спровокував інтерес до цієї теми.А батьки школярів хотіли знати, чи доведеться з понеділка готуватися їхнім дітям до уроків. Тож публікація У Рівному продовжили карантин - була однією з найбільш читабельних. Відповідно, батьків цікавило і Чи позбавлять школярів Рівного весняних канікул через карантин .



Якщо раніше інформацію про неякісне надання медичної допомоги рівняни здебільшого передавали з уст в уста і рідко вона ставала предметом зацікавлення чиновників, то тепер соцмережі роблять її предметом публічного обговорення. І оскільки ніхто не хоче лікуватися у непрофесіоналів, багатьом була цікава інформація Мами Рівного обурені непрофесійністю дитячого лікаря.



Захищати права споживачів у державі досі нема кому. Тож де найдостовірніше можна дізнатися про якість продуктів? Хіба, із відгуків у соцмережах. На яку торгову марку припала найбільша народна любов - у публікації Рівняни обрали найкращу ковбасу




Тихе містечко Рівне не так часто вражають надзвичайні повідомлення. Тож автомобілі аварійної газової служби, швидкої допомоги і рятувальників водночас у самісінькому центрі міста - не могли не здивувати. З'ясувалося, що у центрі Рівного стався вибух у житловому будинку. Відповідно, рівняни читали публікацію Через вибух у центрі Рівного ніхто не загинув та Вибух у центрі Рівного влаштував 88-річний пенсіонер Звісно, всім цікаво було подивитися фото з місця події і дізнатися, що насправді вибухнуло. Тому зрозумілий інтерес багатьох читачів до інформації Вибух у центрі Рівного стався через військового пенсіонера (+ФОТО)






На правах реклами