Ми у Facebook
25.01.2016, 11:20

Ще одне село на Рівненщині має власний сайт

Допоміг створити його селянам рівненський адвокат Микола Глотов.
Сайт отримало село Повча Дубенського району. Він працює за цим посиланням https://povcha.wordpress.com і поки що перебуває на стадії доопрацювання і наповнення інформацією.

У Рівному глухонімий ледь не впав з багатоповерхівки

- Я розпочав впровадження власної волонтерської ініціативи “Сайт для громади”, - поінформував Микола Глотов (на фото внизу). - Її суть зводиться до того, що я власними силами буду створювати сайти для сільських громад Волині (Рівненської, Волинської та Житомирської областей). Після повноцінного запуску та первинного наповнення інформацією такі веб-сайти я безоплатно передаватиму в користування органам місцевого самоврядування чи громадським активістам. На мою думку, це дасть можливість таким громадам швидше розвиватися, йти у ногу з часом, а також оприлюднювати інформацію про діяльність органів місцевого самоврядування.

Микола Глотов (фото 4vlada.com)
Микола Глотов (фото 4vlada.com)


На Гощанщині ще одна церква змінила патріархат

Впродовж 2016 року п. Глотов збирається безкоштовно створити веб-сайти ще для дев'яти сільських громад. Розроблятиме їх на базі платформи wordpress в частині можливості її безкоштовного використання, щоб після передачі створених сайтів сільським активістам останнім не довелося за їх використання платити.

Сільських голів та працівників сільрад, які хочуть мати сайти громад п. Глотов просить писати йому мотиваційні листи на електронну пошту: glotov_k@ukr.net

До речі, на Рівненщині уже кілька інших сіл мають свої сайти. Це село Малий Мидськ Костопільського району, Орв'яниця Дубровицького, Томашгород Рокитнівського, Озеряни Дубенського тощо.





На правах реклами