Ми у Facebook
27.01.2016, 10:00

За інформацію про злодіїв рівнянам обіцяють гроші

ПАТ "Рівнеобленерго" розшукує крадіїв трансформаторної оливи і пропонує винагороду.
Протягом 2015 року на Рівненщині скоєно 200 крадіжок оливи з електротрансформаторів, під час яких викрали 21 тонну такої оливи. Це призвело до виходу з ладу трансформаторних підстанцій. Загалом через крадіжки впродовж минулого року без електроенергії на дві-три доби залишалось понад 200 населених пунктів в області.

Телефони диспетчера "Рівнеобленерго"

Вже з початку нового року скоєно знову 12 крадіжок з трансформаторів і викрадено 1,3 тонни трансформаторної оливи. Через це 10 населених пунктів на Рівненщині були знеструмлені.

Невідомі викрадають трансформаторну оливу, яка захищає трансформатор від перегрівання, тобто охолоджує його. І як результат люди залишаються без світла на декілька діб.

Працівників "Рівнеобленерго" дивує пасивність місцевих жителів, які ніяк не допомагають енергетикам, а, в першу чергу, самим собі. Трансформаторні підстанції розташовані недалеко від будинків. Злити трансформаторну оливу потрібен час. Втім, «ніхто нічого не бачив».

ПАТ «Рівнеобленерго» вкотре закликає всіх мешканців області повідомляти відділи електромереж або поліцію про виявлення випадків демонтажу обладнання трансформаторних підстанцій чи ліній електропередач, факти відкритих дверей підстанцій та проведення будь-яких робіт людьми, які не є працівниками енергокомпанії (це можна визначити по спецодягу та напису на машині).

Нагадуємо: за реальну допомогу у виявленні осіб, що викрадають електрообладнання, а саме за умови надання конкретної та достовірної інформації, що допоможе затримати зловмисників, тому хто надасть таку інформацію компанія ПАТ «Рівнеобленерго» виплатить винагороду в розмірі 10 000 грн. Конфіденційність гарантовано.

«Рівнеобленерго» пропонує круглу суму за спійманого злодія

Виплата винагороди стосується випадків крадіжки трансформаторної оливи із силових трансформаторів, проводу ліній електропередач та іншого обладнання електроустановок на території Рівненської області від якого залежить надійність електропостачання.

Винагорода виплачується частинами: 50% – за фактом відкриття кримінального провадження та оголошення про підозру конкретній особі (особам), 50% – після набрання законної сили рішення суду про визнання такої особи (осіб) винною.

Інформацію просимо повідомляти за телефонами: 067-208-04-50; 067-362-37-70, +38 (0362) 69-42-79, +38 (0362) 22-42-45





На правах реклами