Ми у Facebook
27.01.2016, 12:10

З допомогою мобільного можна оформити депозит та контролювати стан нарахування відсотків

Рівняни, клієнти ПриватБанку, можуть відкрити депозит, поповнити та контролювати свої вклади на смартфоні завдяки зручному мобільному додатку «Мої вклади».
Додаток "Мої вклади", спеціально розроблений спеціалістами ПриватБанку для керування заощадженнями, працює на смартфонах Android та iOs. Його можна безкоштовно завантажити на Google Play чи App Store.

Для зручностей клієнтів постійно проводиться оновлення та покращення мобільного додатку. Нова версія мобільного додатку "Мої вклади" для Android вже доступна на Google Play (для iOS оновлення буде зовсім скоро). У новій версії додатку "Мої вклади" з'явилася навіть функція розірвання депозиту, який був відкритий дистанційно (в цьому додатку, в Приват24 або на сайті pb.ua/depozit). Тепер в додатку доступні всі операції за вкладами, для здійснення яких раніше доводилося звертатися в банк.

Також поліпшили дизайн і додали ряд додаткових функцій за побажаннями клієнтів:депозитний калькулятор; функція "Мій капітал", що показує загальну суму накопичень в банку; архів push-повідомлень про депозитні операції та акціях; можливість вибрати мову інтерфейсу прямо в додатку.

“Додаток «Мої вклади» справді інноваційний продукт на банківському ринку. Він дозволяє клієнту без відвідування банку здійснити будь-яку операцію за своїми вкладами. - розповідає Ольга Ленартович, керівник напрямку Заощаджень Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку. - Користувачі додатка також першими будуть отримувати актуальну інформацію про зміну процентних ставок за вкладами та виписки за своїми депозитними рахунками. Слід нагадати, що сьогодні у ПриватБанку одна із найвигідніших ставок при відкритті валютного депозиту до 12% річних, а розмір ставки у гривнях становить 25% річних”.

ПриватБанк займає лідируючу позицію серед українських банків по депозитному портфелю. Сьогодні у ПриватБанку розроблено велику кількість депозитних програм, серед яких кожен може знайти оптимальне рішення. Крім цього депозити також додатково захищені державним Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, тому вигода, у порівнянні зі зберіганням грошей вдома, відразу відчутна. ПриватБанк перерахував з початку року 1,1 млрд грн у Фонд гарантування вкладів фізичних осіб. Ця сума більше, ніж весь депозитний портфель будь-якого українського банку, який не входить в ТОП-20 класифікацією НБУ.

На сьогоднішній день у Рівненській області вже оформлено майже 25 тис. вкладів із загальним депозитним портфелем у розмірі 1,5 млрд грн.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 13,7 млн індивідуальних клієнтів, 619 тис. корпоративних клієнтів, 610 тис. приватних підприємців. За даними на 1 жовтня 2015 року, активи банку становлять 241,809 млрд грн, регулятивний капітал – 22,3 млрд грн. Чистий прибуток банку за підсумками трьох кварталів 2015 року – 89,8 млн грн. У регіональній мережі банку працює 2 178 філій і відділень, 7 266 банкоматів, 12 263 термінали самообслуговування.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ