Ми у Facebook
27.01.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 28 січня

Про що попереджають зірки закоханих, одружених і поки що вільних знаків зодіаку?
ОВЕН. Романтичні стосунки залежать від вашої поведінки. Проявіть розуміння до коханої людини, влаштуйте романтичну вечерю, зробіть якийсь сюрприз чи просто добрий вчинок, якого від вас не чекали. Воздасться сторицею!

ТЕЛЕЦЬ. Похмурий настрій може відбитися на стосунках з близькими та потенційними другими половинами. Не варто тиснути на близьких та коханих з прийняттям важливих рішень, нехай все поки що йде своєю чергою, а ви трохи відпочиньте.

БЛИЗНЮКИ. Постарайтеся взяти ініціативу в свої руки - сьогодні є всі шанси домогтися взаємної симпатії з боку предмета ваших почуттів.

РАК. До вас будуть звертатися близькі та кохані за допомогою та підтримкою. Вони так хочуть трішки більше вашої уваги!

ЛЕВ. Часом варто послухати й взяти до уваги, що там пліткують довкола вас. Іноді варто бути в курсі багатьох подій, довіряти, але й перевіряти" - і спокійне існування вам забезпечено.

ДІВА. Проведіть вечір коханою людиною, годі роздумувати про перспективи стосунків. Швидше призначайте побачення. Чудовий вечір та гарний настрій гарантовано.

ТЕРЕЗИ. Все складається якнайкраще. Навколо вас мир, любов і взаєморозуміння. Флірт буде легким-безневинним і не призведе до серйозних наслідків.

СКОРПІОН. Сьогодні вас діставатимуть (або ви дістанете когось) проханнями позичити гроші. У жодному випадку не робіть ні того, ні іншого. Бо це вплине на стосунки з коханою людиною аж до розлучення.

СТРІЛЕЦЬ. Частіше прислухайтеся до власної інтуїції, стежте за подіями, спостерігайте. І взагалі не виходьте з дому) Так ви зможете уникнути вибухонебезпечних ситуацій у сім'ї та авантюрних пригодах.

КОЗЕРІГ. Може виникнути спокуса почати якісь розмови з коханою людиною, тим більше, що момент, як вам може здатися, назрів. Але це самообман... Краще не починати сьогодні...

ВОДОЛІЙ. Можливо, ви зустрінете цікавих людей, спілкування з якими переверне ваше життя догори дригом... І все ж зірки застерігають від радикальних кроків. Не довіряйте неперевіреній інформації.

РИБИ. Сьогодні будьте готові до нових любовних переживань. Але якщо ви не вільні, не варто надмірно драматизувати ситуацію... яку намалювали у своїй уяві...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 26 cічня
Любовний гороскоп на 25 cічня
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами