Ми у Facebook
29.01.2016, 17:40

Голова облради ініціював створення робочої групи з вивчення ситуації на Замковій, 29

Володимир Ковальчук

Голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук звернувся до міського голови Рівного Володимира Хомка з пропозицією створити робочу групу, яка б вивчила ситуацію, що склалася навколо приміщенні на вулиці Замкова, 29 та запропонувала б шляхи вирішення даної проблеми.
Зокрема, у листі Володимира Ковальчука йдеться, що до обласної ради надійшло звернення від Рівненського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України щодо недопущення передачі цього приміщення у користування Головному територіальному управлінню юстиції в Рівненській області, оскільки нині там діють лабораторії, які забезпечують контроль за біологічною та хімічною безпекою населення Рівного.

Рівненські санепідеміологи скаржаться, що їх хочуть виселити

Голова обласної ради зібрав на термінову нараду усі причетні до справи сторони, аби особисто вивчити питання.

Однак, вказане приміщення є власністю територіальної громади обласного центру. Тому Володимир Ковальчук і звернувся до Володимира Хомка з проханням створити відповідну комісію. Також очільник облради закликав включити до робочої групи свого першого заступника Миколу Драганчука, колег по депутатському корпусу Оксану Лозову, Михайла Вервегу та Геннадія Шевченка, який нині керує лабораторним центром, а також начальника відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату облради Юрія Нілабовича.

Мер Рівного прокоментував скарги санепідеміологів на виселення

- Я, як представник громади, запевняю, що завжди буду захищати інтереси людей. Ми довго радились з представниками лабораторного центру, управління юстиції, міськвиконкому та іншими фахівцями. Мені доповіли про потребу нового приміщення для якісної та оперативної роботи управління юстиції, оскільки туди щодня звертається багато людей. Водночас, ми маємо зважати і на контроль за санітарно-гігієнічною та бактеріологічною ситуацією в обласному центрі. Тому, гадаю, що питання щодо приміщення на Замковій, 29 у Рівному потрібно спершу ґрунтовно вивчити, перш ніж передавати будівлю на користування іншим установам, - підсумував Володимир Ковальчук.






На правах реклами