Ми у Facebook
31.01.2016, 12:00

На Рівненщині розбійники у масках побили молоде подружжя

Група осіб у масках скоїла розбійний напад на родину із села Журавлине.
28 січня, близько 22:15 до будинку 25-річного жителя села Журавлине, увірвалися троє чоловіків у масках. Подружжя разом із чотиримісячним сином якраз дивилося телевізор.

Зловмисники зв’язали 20-річній дружині та господарю руки, побивши його дерев’яною битою. Крім цього, нападники заклеїли рот немовляті.

ВІДЕО: у Рівному під час вистави актор упав у яму

Чоловік розповів, де зберігаються всі цінності. Забравши дві тисячі доларів США, три тисячі гривень, ноутбук та два мобільні телефони, злодії зникли у невідомому напрямку, а потерпілий відразу повідомив до поліції.

Правоохоронці зупинили нападників поблизу села Стара Рафалівка, їхній автомобфль був із закритими номерними знаками. У салоні перебували нападники. Ними виявилися 45-ти, двоє 36-ти, 35-ти та 26-ти річні жителі Кіровограда.

Рівненщина: за видобуток бурштину - три роки за ґратами

Як з’ясувалося, напередодні у одного зі зловмисників виник конфлікт із постраждалим. Для його “вирішення” він запросив товаришів із Кіровограду.
На момент злочину двоє напоготові перебували в автівці, припаркованій неподалік будинку. Дочекавшись своїх спільників із награбованим, вони залишили село.

Всіх п’ятьох зловмисників затримали.






На правах реклами