Ми у Facebook
01.02.2016, 11:00

Головний тренер "Вереса" розказав про контрольну гру проти «Скали» [+Фото]

НК ФК «Верес» у контрольному матчі, що відбувся у рамках другого навчально-тренувального збору, поступився стрийській «Скалі» з рахунком 1:3. Головний тренер рівненчан Віктор Богатир прокоментував саму гру та головну мету проведення цього товариського матчу.
Щодо поєдинку, то господарі поля (зустріч відбулася на штучному полі у селі Довге, що неподалік Моршина) активніше розпочали гру і вже на сьомій хвилині матчу відкрили рахунок.

Як повідомила інформаційна служба НК «Верес» (Рівне), гравець «Скали» Дмитро Скакун забив прямим ударом зі штрафного, точно пробивши метрів з двадцяти. Голкіпер «Вереса» Сергій Семено практично не мав шансів врятувати команду.

На шістнадцятій хвилині матчу господарі подвоїли свою перевагу. Захисники «Вереса» зуміли заблокувати перший удар футболіста «Скали» Віталія Рябушка, але не впоралися із добиванням – 2:0.

До перерви «Скала» могла забити втретє, втім надійно у воротах зіграв Сергій Семено, двічі витягнувши, практично, «мертві» м’ячі.

Після перерви гра дещо вирівнялася і після коректив тренерського штабу футболісти «Вереса» заграли активніше. Втім, забити рівненчанам вдалося лише наприкінці гри. Ярослав Сокол, який перебуває у клубі на оглядинах, технічно розібрався із захисником і пробив над воротарем «Скали» - 2:1. До слова, забити у матчі нападник мав нагоду і раніше, не реалізувавши чистий вихід віч-на-віч із воротарем «Скали».

Невдовзі після забитого м’яча рівняни мали реальну нагоду і зрівняти рахунок. Любомир Гальчук добре виконав штрафний удар, але голкіпер «Скали» дістав м’яча з-під поперечини.

Втім, замість – 2:2, рахунок у підсумку став – 3:1. Господарі поля використали помилку оборонця «Вереса», який втратив м’яча у простій ситуації і Василь Цюцюра забивав вже майже у порожні ворота – 3:1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На зборах «Верес» у товариському матчі поступився «Скалі»

На зборах у Брюховичах «Верес» проведе товариську гру проти «Скали»

«Ми хотіли завершити другий збір контрольним матчем проти сильного суперника, щоб побачити, як діятимуть ті люди, які претендують на підписання контракту із НК «Верес». Це завдання ми реалізували. Так, хотілося б виграти, але у контрольних матчах результат не найважливіший. Сьогодні на поле виходили хлопці, які з нами на зборі тренувалися усього два-три дні, також грали зовсім молоді футболісти – 1997-го року народження. Тому не коректно говорити, що вони не виконали якісь установки, чи не зіграли за тією, чи іншою тактичною схемою. Тренерський штаб зробив свої висновки з гри і далі ми продовжимо займатися селекційною роботою», - прокоментував гру головний тренер НК «Верес» Віктор Богатир.


















На правах реклами