Ми у Facebook
02.02.2016, 11:00

Прийом журналістських робіт на конкурс «Честь професії» продовжено

Наглядова Рада загальнонаціонального конкурсу професійної журналістики «Честь професії» продовжила термін прийому робіт до 15 лютого.
За останній тиждень надійшло дуже багато робіт, і ще чимало бажаючих взяти участь у конкурсі повідомили, що не встигають подати заявки до 31 січня. Це пов’язано із тим, що цього року організатори змінили терміни прийому заявок, що зазвичай тривав півроку, і скоротили його до двох місяців. Така новація необхідна для збільшення часу на роботу Журі, адже на «Честь Професії» вже декілька років поспіль надходить близько 500 конкурсних робіт. Але багато хто за звичкою розраховував на довший термін прийому робіт, і тому організатори отримали чимало прохань продовжити прийом. Тож тепер журналісти матимуть ще два тижні на заповнення заявок.

"Бидло" і "чмо": під час візиту Порошенка до Рівного журналіст і правоохоронець обмінялись "люб'язностями" ( ВІДЕО)

Матеріали радіо та тележурналістів, кореспондентів друкованих та інтернет видань можуть бути подані у номінації:

- Кращий матеріал з громадянською позицією;

- Краще подання резонансного матеріалу;

- Краще журналістське розслідування;

- Краще подання складної теми;

- «Надія журналістики».

Звертаємо увагу, що у спеціальну номінацію «За людяність в нелюдяні часи» можна подати роботи, що стосуються толерантності у сучасному суспільстві. А у номінації «Надія журналістики» існує обмеження за віком автора матеріалу – не старше 24 років. Крім того, у цьому році, як і 5 років поспіль, спеціальним призом від компанії «Емвей Україна» буде відзначений кращий матеріал про власний бізнес.

Олександр Ірванець написав вірш про приїзд Президента Порошенка до Рівного

Деталі про конкурс читайте на офіційному сайті. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінці конкурсу в Facebook.

Для реєстрації в конкурсі представникам друкованих та інтернет-ЗМІ необхідно заповнити заявку в режимі он-лайн та надати посилання на онлайн публікації або на скани ваших друкованих робіт, виклавши їх перед цим на файлообмінники. Якщо за тих чи інших обставин вам це не вдасться – ви можете направити традиційну версію заявки на e-mail: organizator@uapp.org чи факсом (044) 425-58-21. Контактна особа – Ольга Сергієнко.

Для реєстрації в конкурсі представникам радіо та ТБ необхідно заповнити заявку в режимі онлайн. Детальну інформацію можна отримати за тел. +380959346241 або написавши на e-mail: project@nam.com.ua. Контактна особа – Ольга Пришко.

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2016» підтримують :

- Шведське агентство з питань міжнародної співпраці та розвитку (The Swedish International Development Cooperation Agency)

- проект «У-медіа» міжнародної організації «Інтерньюз нетворк», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID),

- Програма розвитку ООН в Україні,

- Система Компаній Кока-Кола в Україні

- Компанія «Емвей Україна»

- Генеральний телевізійний партнер – UA : Перший






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ