Ми у Facebook
05.02.2016, 15:40

Рівненські борці виграли два українських золота та поїздку на Чемпіонат Європи [+Фото]

Андрій Мартинюк та Олександр Новачок, вихованці Рівненської обласної школи вищої спортивної майстерності, посіли найвищі місця на Чемпіонаті України з греко-римської боротьби. Подібні досягнення дозволили рівненчанам отримати право на участь у найближчому Чемпіонаті Європи, який пройде у Болгарії.
Чемпіонат України з греко-римської боротьби проходив у Миколаєві минулими вихідними, 30-31 січня.

Олександр Новачок став переможцем у ваговій категорії до 75 кг. Майстра спорту України з греко-римської боротьби підготував до змагань тренер Віктор Лазарець з Березного.

У ваговій категорії до 59 кг золото виборов майстер спорту України з греко-римської боротьби Андрій Мартинюк, вихованець тренера ОШВСМ Петра Нагорного. Усі свої сутички Андрій виграв впевнено і достроково, не програвши за весь період змагань жодного балу.
Бронзову нагороду у ваговій категорії до 80 кг отримав майстер спорту України з греко-римської боротьби Андрій Ціпан, якого тренував березнівчанин Іван Бокеєв. За вихід в фінал у напруженій боротьбі Андрій поступився спортсмену з Харкова, який став переможцем у цій категорії.

«Ці змагання є відбірковими до чемпіонату Європи з греко-римської боротьби. Андрій Мартинюк та Олександр Новачок в березні поїдуть в місті Русе (Болгарія), аби взяти участь в цих змаганнях», - зазначив Петро Нагорний, заступник начальника управління у справах молоді та спорту ОДА.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Збірна Рівненщини з греко-римської боротьби стала кращою на Чемпіонаті України

На Першості Європи з греко-римської боротьби рівненчанин здобув бронзу










На правах реклами