Ми у Facebook
08.02.2016, 13:00

Рівнян запрошують на романтичну мафіозну вечірку

Кохання - поза добра і зла. Любов - це генетична потреба. Це дар і прокляття. Любов - це хвороба, наркотик. Це втрата і набуття себе. Любов - це найпрекрасніше і найжахливіше в нашому житті...
Хто ще не знайшов себе в іншій людині запрошуємо на «Романтичну мафію». Ви зможете познайомитися з цікавими молодими людьми, які вже поділяють часткові Ваші інтереси по скільки вони прийшли як і Ви - познайомитися, пограти в сучасну та модну гру і просто отримати позитивні емоції.

Весела та цікава розвага для дітей у Рівному – МАФІЯ

Вечірка відбудеться в загадковому та романтичному закладі міста Рівного Antique-bar "Servante", там де збуваються мрії. Господарі закладу пропонують про дегустувати наливку “Смак кохання“. А хто вірить, що бажання збуваються - можуть це перевірити. Адже головний атрибут закладу – антикварний сервант, виконує найпотаємніші бажання та прохання. Після загадування бажань, ми пригостимо Вас оригінальним вишневим латте.

Під час вечірки Ви зможете пограти у Вашу улюблену Emotional Mafia
Ми зберігаємо в таємниці Ваше ім`я, для цього Вам необхідно придумати собі Нік, це ви можете зробити у формі для реєстрації: (обовязкова для заповнення*): "https://docs.google.com/forms/d/1tIPgdYOHimdcy0rZC8jA2gAK2nhf6k_msxP8QBs5JI4/viewform?embedded=true"
Після отримання від Вас заповненої форми, ми відберемо лише 12 учасників (6 дівчат та 6 хлопців). Учасникам, яких ми відберемо, ми зателефонуємо та узгодимо організаційні питання. Саме в цьому вся інтрига вечірки:)

У новій програмі "Ранкова кава" - дитячий мафіозний квест

Реєстраційний внесок 125 грн.

Дата проведення: 13.02.2016, час проведення від 14.00 до 17.00

Місце проведення: аntique-bar "Servante"
м. Рівне, вул. Проспект Миру, 9, (поблизу фонтану)


Обов’язкова попередня реєстрація та заповнення форми реєстрації на Вечірку «Романтична мафія»

Довідки за телефоном (067)3621131





На правах реклами