Ми у Facebook
10.02.2016, 19:00

Рівненських дітей вчитиме Бармалей

У Рівненському театрі ляльок готуються до початку репетицій нової вистави «Бармалей». Прем’єра попередньо запланована на кінець березня, до Дня лялькаря.
- Репетиції розпочнуться у березні. Над постановкою працюють молоді та креативні викладачі Київського національного університету кіно, театру та телебачення імені Карпенка-Карого. У них свіжий погляд та цікаві ідеї щодо цієї вистави, - розповів директор Рівненського театру ляльок Володимир Данилюк.

Вистава розрахована для дошкільнят та учнів початкової школи.

Куди піти у Рівному на День закоханих

- За основу беру відомого усім з дитинства «Доктора Айболита» Корнія Чуковського, - говорить режисер Марина Назаренко. - Обрала кілька варіантів цієї казки в українському перекладі та скомпонувала їх. Вистава буде відповідати інтересам сучасних дітей, мати елементи інтерактивної гри. Будемо провокувати дітей на певні дії. Дія відбуватиметься на уроці географії, коли учні рознервують вчителя і він перетворився на Бармалея.

Майбутня постановка матиме виховний характер і буде покликана показати дітям, що потрібно вести себе виховано та чемно.

"Романтична мафія" до Дня закоханих

- Моя мета як художника зробити так, щоб у дітей виникло враження, що ляльки створюються миттєво, безпосередньо під час вистави на сцені. Ніби вони народжуються тут і зараз. Я повинна врахувати особливості нинішнього маленького покоління і вразити їх цікавими підходами своєї роботи, - поділилась своїми творчими планами художник Ольга Філончук.

Вже незабаром у нашому театрі ляльок на глядачів чекатиме загадкова Африка та непосидючі Тетянка та Іванко.






На правах реклами