Ми у Facebook
10.02.2016, 08:20

Меру Рівного надійшов лист зі сходу

Поки міський голова Рівного Володимир Хомко перебуває у відпустці, йому надійшов лист-подяка від керівництва цивільно-військового співробітництва оперативно-тактичного угруповання «Луганськ».
У листі міському голові Рівного Володимиру Хомку дякують за "виховання справжніх патріотів своєї Батьківщини", які неодноразово допомагали мешканцям Луганської області.

"Допомога відчувається і військовослужбовцям, і цивільному населенню. Окрім теплих речей і продуктів харчування, засобів гігієни та побутових приладів, жителі вашого рігіону допомагають морально та духовно. На Різдвяні свята зі щедрівками та «Вертепом» до Луганської області завітали представники громадської організації «Руєвит». В період з 9 по 14 січня 2016 року волонтерами організації були відвідані бойові підрозділи вздовж лінії розмежування в населених пунктах: Світличне, Попасне, Чмирівка, Чугинка, де привітали військовослужбовців з Різдвяними святами, виконали українські щедрівки та передали від громади м.Рівне продукти харчування, автомобільні запчастини, теплий одяг та інструменти.

Рівненський нардеп побував на Луганщині: враження дуже погані (ФОТО)

Окрім цього, разом з представниками групи ЦВС ОТУ «Луганськ» волонтери відвідали Щастинську та Гірську школи-гімназії, Біловодську загальноосвітню школу та гімназію. Завдяки виступам представників організації «Руєвит» дітям було нагадано, що наша Україна – нероздільна країна, в якій всі мешканці (незалежно від територіального проживання) являють собою одне цілісне – український народ. У нас одні звичаї, одні традиції, одна мова і єдині державні символи! Ми – українці!" - говориться у листі.

"Час міняти гітару на автомат": рівнян закликали підтримати чергову петицію до Порошенка

Цей лист надійшов за підписом начальника групи цивільно-військового співробітництва оперативно-тактичного угрупування «Луганськ» А.М.Рисюка








На правах реклами