Ми у Facebook
17.02.2016, 19:00

ФОТО - У Рівному діти презентували виставку "Країна Героїв"

16 лютого в Рівненській обласній бібліотеці відбулася презентація виставки творчих робіт вихованців підліткового клубу "Юність" та інших клубів міста "Країна героїв". Вона присвячена пам'яті Героїв Небесної сотні.
БІЛЬШЕ ФОТО

Саме на цій виставці творчі роботи відображають те, як діти бачили ті події, що відбувалися на Майдані. Ідея створити таку виставку належить керівнику підліктового клубу "Юність" Олександру Гомону, а також Наталії Волосянчук, керівнику гуртка "Ліра".


БІЛЬШЕ ФОТО







- Щоб не втратити ту пам'ять, щоб її підтримати, щоб дійсно сказати "Герої не вмирають!", ми вирішили провести таку виставку. Ідея виникла 1,5 місяця назад... Ми своїм вихованцям завжди повторюємо, що хоч ви і маленькі, але ви вже щось можете, ви себе робите, ви себе формуєте, ви є маленькі особистості та ви гідні цього життя, - прокоментував Олександр Гомон.





- Події, які 2 роки тому сколихнули нашу державу, сколихнули мабуть кожну душу, не можуть просто так забутися. І ми хотіли в цей час нагадати ще раз людям про гідність, - розповіла Наталія Волосянчук.

БІЛЬШЕ ФОТО







На правах реклами