Ми у Facebook
18.02.2016, 13:20

Дві закохані пари - нові учасники конкурсу "Моя валентинка"

Конкурс "Моя валентинка" від рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!" триває. Змагання і конкуренція стають все більш запеклими. Адже борються пари за головний приз - масаж для двох від "Сабай Тай".
Новими учасниками конкурсу "Моя валентинка" стали дві романтичні пари.


Перші учасники конкурсу "Моя Валентинка" [+ФОТО]



Другі учасники конкурсу Моя валентинка







Весільне фото Карпович Романа та Олександри






Фото Lili Філончук




Для участі у конкурсі вам потрібно надіслати будь-яке романтичне фото, яке пов'язано з Днем усіх закоханих. Це може бути фото з вашого весілля чи love-story, світлина валентинки, яку ви підготували чи минулого року дарували коханому чи коханій, селфі підготовки до найромантичнішого свята року - надсилайте їх на адресу редакції - info@ogo.ua з поміткою - Моя валентинка.

Найкращі фото ми опублікуємо на сторінках рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО".

УМОВИ КОНКУРСУ

Переможці конкурсу отримають подарунок від салону тайського масажу "Сабай Тай".


Комплекс "Злиття душ" дозволить насолодитися романтичним спілкуванням з дорогою людиною, внести у свої почуття нові яскраві фарби, а також зняти стрес, позбутися накопиченої втоми і негативних емоцій, забути про все, крім своєї половинки.

Тайський сабай масаж для двох — унікальна комбінація тайського точкового масажу із застосуванням активних масажних та ароматичних масел. Техніка акупрессури активує ваші життєві сили, покращує фізичний та емоційний стан.

60 хв - 780 грн
90 хв - 980 грн

ПАРТНЕР ПРОЕКТУ:





На правах реклами