Ми у Facebook
29.02.2016, 14:00

Рівнянам під час Fashion Time покажуть колекцію одягу весна-літо 2016 від Андре Тана

Найочікуваніша для рівненських модниць подія – показ мод Fashion Time ХІІІ – відбудеться 26 березня у приміщенні Рівненської обласної філармонії.
Обличчям рекламної кампанії Fashion Time стала одна із моделей рівненського агентства «ARTmodels» – Ярослава Тимошенко. На світлинах дівчина з’являється у модному луку від українського дизайнера Андре Тана, який є одним із основних гостей, запрошених на фешн подію. Саме там буде представлено його нову колекцію весна/літо’16. За словами Сергія Федчака – власника бутіку одягу «a.Tan» у Рівному, велику увагу дизайнер приділив жіночності та сексуальності, а основними принтами колекції будуть дрібні квіти мімози, яка у більшості жінок асоціюється із весною.

У Рівному шукають моделей для Українського тижня моди








«Надзвичайно важливою для нас є не лише картинка, яка з’являється у головах відвідувачів у момент шоу та постфактум, а й сам його зміст. Адже ми проводимо захід для того, щоб у Рівному з’явилося поняття культури моди, стилю та роботи моделі взагалі. Fashion Time – не лише красива світська подія, куди можна прийти і показати себе. Вона робить для нашого міста значно більше», – вважає директор агентства моделей «ARTmodels», організатор Fashion Time Оксана Ігас.



Розпочинається відбір на конкурс "Міс Україна"

Цьогоріч новинкою Fashion Time буде конкурс One look. Основною його умовою є представлення одного повного і довершеного луку для моделі. Реєстрація на участь у конкурсі триває до 12 березня. За словами організаторів, конкурс спрямований на те, щоб провокувати усіх талановитих особистостей, які мають потенціал до створення чогось нового та неординарного у сфері моди, ділитися своїми творчими ідеями зі світом.

Усі деталі у організаторів Події.

Телефонуйте: 067 360 51 22

Квитки на подію поступлять у продаж вже з 1 березня. Кількість місць обмежена.












На правах реклами