Ми у Facebook
02.03.2016, 12:06

На головній вулиці Рівного відкрито нове відділення ПриватБанку (+ФОТО)

Враховуючи побажання рівнян, поблизу пам'ятника засновниці міста Рівне княгині Марії Несвицькій відкрито нове сучасне банківське відділення ПриватБанку.

Для зручностей клієнтів Рівненське відділення ПриватБанку № 21 з березня цього року запрацювало за новою адресою — м.Рівне, вул. Соборна, 67.



Відділення змінило не тільки місце прописки, а й формат обслуговування. Просторе приміщення з сучасною технікою, універсальні фахівці та зручні термінали самообслуговування – такий підхід суттєво економить час і виключає виснажливе очікування в чергах.



“Ми одні з перших не тільки в Україні, але й у світі, пропонуємо нашим клієнтам планшетне обслуговування, – презентує нововведення Оксана ТУРЕВИЧ, керуюча Рівненським відділенням №21 ПриватБанку. – Це дуже зручний формат, бо клієнт бачить усе, що відбувається: свій рахунок, рух власних коштів, і основне – він одночасно навчається, як проводити всі ці операції. Таким чином, ми будемо навчати своїх клієнтів здійснювати найпростіші банківські операції самостійно, уникаючи черг, економлячи найцінніше – свій час”.



За допомогою планшета співробітники відділення ПриватБанку мають можливість надавати клієнтам найпопулярніші послуги – від випуску кредитної карти й депозиту до оплати комунальних послуг та купівлі квитків на транспорт. Крім того, тут допоможуть клієнтам завантажити та налаштувати корисні мобільні додатки ПриватБанку на особистому смартфоні або планшеті.

“Незабаром відвідувати офіси банку треба буде лише задля отримання картки чи обміну валют. Усі інші операції, навіть відкриття депозиту, зручніше проводити вдома чи в офісі – через Інтернет або мобільний телефон, – продовжує Оксана Туревич. – Для поповнення картки готівкою чи оплати послуг у відділенні працюють цілодобові термінали самообслуговування. Крім цього, для зручностей клієнта у відділенні встановлено поштомат, де можна отримати будь-яку посилку, доставлену через кур’єрські служби “Нова Пошта”, “Міст Експрес” і “Ін-Тайм” та “Меркурій”.

Також у відділенні №21 можуть отримати всі види банківських послуг юридичні особи та приватні підприємці. Завдяки сучасним технологіям консультації та обслуговування корпоративних клієнтів та підприємців здійснюються в режимі 24/7/365. Для зручностей юридичних осіб тут також облаштоване спеціальне місце для самостійної роботи на відділенні.



За адресою м.Рівне, вул.Соборна, 67, раді бачити клієнтів щоденно з 9.00 до 18.00 без обідньої перерви, у суботу з 9.00 до 16.00, у неділю – вихідний.


Загалом на Рівненщині клієнти ПриватБанку можуть обслуговуватись у 56 відділеннях, 167 банкоматах та здійснювати операції у понад 345 терміналах самообслуговування. Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).


Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011р.






На правах реклами