Ми у Facebook
03.03.2016, 15:30

Рівнянка Світлана Богатирчук-Кривко втретє представлятиме Україну в Раді Європи

Депутата Рівненської обласної ради Світлану Богатирчук-Кривко вже втретє було затверджено як представника України в Палаті регіонів Конгресу.
Відтепер Світлана Кирилівна працюватиме як представник України в Палаті регіонів Конгресу. А до цього, будучи депутатом міської ради, Світлана Богатирчук-Кривко працювала у складі представників України в Палаті місцевих влад Конгресу.

Світлана Богатирчук-Кривко - ДОСЬЄ

Своїми враженнями після затвердження Указом Президента Світлана Кирилівна поділилася з читачами "ОГО":

"Я взагалі вважаю, що якщо в тебе в житті якась радість, то потрібно нею ділитися. Нехай люди за тебе порадіють теж. І мені приємно, що під цим посиланням люди залишали свої вітання та коментарі.

Останній тиждень була трохи напруга, адже до цього я була депутатом міської ради і відповідно представником палати місцевих влад, а зараз - депутат Рівненської обласної ради, змінився мандат і кожна область хотіла мати свого представника, а їх всього 12. Тому рівненщина могла і втратити своє представництво, але я вже втретє представлятиму Україну в Раді європи. Мені це дуже приємно і це означає, що моя діяльність дає свої плоди".





На правах реклами