Ми у Facebook
04.03.2016, 12:00

Вчора на Рівненщині з ножем напали на таксиста

Оперативні та розшукові заходи проводять працівники поліції щодо встановлення особи та місця перебування зловмисника, який учора пізно ввечері напав із ножем на 64-річного таксиста у Дубровицькому районі.
Слідчо-оперативна група встановила, що близько 22-ї години до місцевого таксиста із Дубровиці зателефонував невідомий і попросив відвезти його в село Лютинськ.

Бурштину на понад 200 тисяч гривень виявили у Рівному

Приїхавши до місця призначення, на одній з вулиць населеного пункту пасажир попросив зупинитися і зачекати. Та за мить повернувся і завдав декілька ударів ножем 64-річному водію у груди. Потерпілому вдалося вибити знаряддя злочину, після чого зловмисник зник у невідомому напрямку.

Крики про допомогу почув удома місцевий мешканець. Коли вийшов на вулицю, побачив закривавленого таксиста та викликав поліцію і медиків.

На Рівненщині у дитини на вулиці відібрали телефон

Пораненого госпіталізували до лікарні, де медики у нього діагностували проникаюче поранення грудної клітки, черевної порожнини та травматичний шок. Дубровиччанина прооперували, лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості.

Правоохоронці проводять необхідні заходи щодо встановлення особи нападника та місце його знаходження.



Відділ комунікації
ГУНП в Рівненській області






На правах реклами