Ми у Facebook
06.03.2016, 18:30

Підсумки тижня: успішні жінки Рівненщини, весняні тарифи та вогняні ДТП

Найбільше читачів ОГО цього тижня цікавили такі теми:




8 березня - жіночий день


Багатьох рівнян цікавило скільки буде вихідних до 8 Березня


Так, Всесвітній жіночий день припадає на вівторок. 7 березня, понеділок, також вихідний, який доведеться відпрацьовувати в суботу, 12 березня. Тож буде чотири вихідні дні для привітання жінок (з 5 по 8 березня).






Портал OGO.ua поцікавився, що саме рівненські чоловіки даруватимуть жінкам на 8 Березня:

Михайло, 38 років, підприємець:


«Цього року вирішив бути непередбачуваним. Тому замовив для дружини сеанс масажу в одному зі SPA-салонів міста. Потім відправлю її на зачіску та макіяж, а ввечері запрошу на романтичну вечерю. Думаю, що їй має сподобатися такий подарунок».

Олег, 22 роки, студент:

«Ще не думав над тим, що саме подарувати дівчині. Маю на це ще три дні. Але з тим, які у нас в країні зарплати, далеко не побіжиш. Приходиться виходити із того, що є. Може, букет тюльпанів подарую, може, якісь парфуми чи ще щось. Як на мене, то головне не подарунок, а увага, яку приділю їй у цей день».

Читати далі



Укрзалізниця зробила подарунок жінкам до свята: через Рівненщину курсуватиме додатковий поїзд

Для перевезення пасажирів напередодні 8 Березня та в день свята ПАТ «Укрзалізниця» призначило курсування двох додаткових поїздів із Києва до Ужгорода та Івано-Франківська.


Напередодні Свята весни та жінок – Міжнародного жіночого дня 8 Березня – газета “ОГО” спільно з журналом “ВІТАЄМО!” вже традиційно відзначила найуспішніших жінок нашого краю у проекті “Успішні жінки Рівненщини”.





Спільно з нашими партнерами нам вдалося розповісти вам про тих, хто своєю діяльністю творять сьогодення та майбутнє.ДИВИТИСЯ ФОТО З НАГОРОДЖЕННЯ

Статті про учасниць нашого проекту читайте на сайті OGO.ua 8 БЕРЕЗНЯ.




На Рівненщині горять машини


На Рівненщині сталася ДТП: двоє людей згоріли у своєму авто

5 березня в результаті зіткнення, що сталося на трасі Київ-Ковель поблизу села Масевичі Рокитнівського району, загорівся автомобіль.
25-річний водій автомобіля "Мерседес Бенц 320", рухаючись автодорогою зі сторони Києва у напрямку Сарн, зіткнувся з автомобілем "Ауді А6", який їхав попереду.

Унаслідок зіткнення "Ауді А6" вдарилося у відбійник та спалахнуло. 19-річний водій та його 24-річний пасажир, обоє із с. Рокитне Рокитнівського району, згоріли у машині.






А наступної доби близько другої ночі у місті Радивилів, поблизу будинку № 8 на вулиці Героїв, горів автомобіль "Opel Movano".

За повідомленням ГУ ДСНС України у Рівненській області, на момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено двигун та моторний відсік, передні колеса та внутрішня оббивка автомобіля. Наразі причина пожежі та завдані нею збитки встановлюються.







Тарифи на березень


З 1 березня зросли тарифи на електроенергію - за електрику будемо платити ще на 25% більше.

Нагадаємо, відповідно до Постанови НКРЕКП від 26.02.2015 №220 "Про встановлення тарифів на електроенергію, що відпускається населенню", на період з 1 березня 2016 року по 31 серпня 2016 року встановлені нові тарифи для населення.

За обсяг, спожитий:

- до 100 кВт/год електроенергії на місяць (включно) треба буде платити 47,5 (без ПДВ), 57 коп. (з ПДВ) за 1 кВт/год;

- понад 100 кВт/год до 600 кВт/год електроенергії на місяць (включно) - 82,5 коп. (без ПДВ), 99 коп. (з ПДВ) за 1 кВт/год;

- понад 600 кВт/год електроенергії на місяць — 1 грн 30 коп. (без ПДВ), 1 грн. 56 коп. (з ПДВ) за 1 кВт/год.





НАК Нафтогаз України опублікувала нові ціни на газ для промислових споживачів і інших господарських суб'єктів, які будуть діяти з 1 березня.

Ціни на природний газ для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання України з 1 березня 2016 року становитимуть від 7,3 тис. грн до 8,4 тис. грн за тис. кубометрів.


У Рівному застукали дівчат, які розклеювали оголошення

Посівний календар на березень 2016 року






На правах реклами