Ми у Facebook
07.03.2016, 14:00

За підкуп виборців судили кандидата в депутати з Рівненщини

На Рівненщині оголошено вирок у кримінальному провадженні про підкуп виборців.
З урахуванням позиції державного обвинувача суд визнав винним жителя Рівненської області у вчиненні кримінального підкуп виборця кандидатом у депутати до місцевої ради.

Обережно, шахраї! У Рівному виявили нову обманну схему

Доведено, що кандидат в депутати на чергових місцевих виборах до однієї із міських рад Рівненської області у жовтні 2015 року надав виборцям хабар у сумі 500 грн. Останні повинні були проголосувати на користь цього ж кандидата у депутати та певного кандидата на міського голову. Додатково чоловік обіцяв надати ще кошти після виборів та підтвердження інформації про кількість осіб, що віддали свої «голоси» за обумовлених кандидатів.

Чоловіку призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі із позбавленням права обіймати посади в органах державної виконавчої влади строком на 1 рік. Одночасно, з урахуванням того, що підсудний щиро розкаявся у вчиненому злочині та до кримінальної відповідальності притягується вперше, до нього судом застосовано ст. 75 КК України та звільнено від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік 6 місяців.

На Рівненщині знову активізувались карткові шахраї
Прес-служба прокуратури Рівненської області





На правах реклами