Ми у Facebook
08.03.2016, 13:00

Успішні жінки Рівненщини. Наталія Поліщук: “Не мрійте, а дійте!”

Є люди, які мають амбітні мрії та цілі, але бояться чи то не до кінця розуміють своє покликання. А є ті, хто має мрію і прикладає зусиль для втілення своїх бажань у життя.
Саме такою жінкою, яка ставить перед собою ціль та досягає її, є засновник та директор реабілітаційно-консультаційного центру "Здорове життя" Наталія ПОЛІЩУК.

У дитинстві пані Наталія мріяла стати вчителькою. Навчалася у Рівному, в ЗОШ№23, а після 9-го класу вступила до Рівненського медичного училища за спеціальністю "сестринська справа". Також у 1994-му завершила курси масажистів у клубі "Здоров'я". Курси тривали три місяці й мали зовсім інші підходи до навчання, ніж ті, що є нині. У 2006 році Наталія Поліщук розширює свої знання та здобуває вищу освіту у Міжнародному економіко-гуманітарному університеті за спеціальністю "фізична реабілітація".

Згодом пані Наталія відкрила приватний кабінет масажу, але, згадуючи дитячу мрію, подумала: "Так можна не лише робити масаж, а й навчати інших робити його правильно". Разом з тим внутрішні поривання підказували, що не варто зупинятися на досягнутому, а треба відкривати нові напрямки, працювати над самовдосконаленням та навчати інших через курси та майстер-класи. З мрії, яка витала в думках, почалися дії для її досягнення.

– Курси масажу тривають два місяці – 3 рази на тиждень по 2 години, хоча інколи вносимо зміни. Є ранкова група, вечірня група і навіть денна. Наша програма передбачає вивчення всіх основних видів масажу, в тому числі і лікувального, і гігієнічного, і апаратного, і, звичайно ж, антицелюлітного. Тобто курс ми не ділимо – немає логіки в тому, щоб навчити людину якогось одного виду масажу, бо, не знаючи усіх основних видів і методик, людина не зможе повноцінно працювати, – розповідає пані Наталія. – Випускники отримують диплом – українською та англійською мовами, із зазначеним терміном навчання, списком основних вивчених тем та кількістю академічних годин. Це є дуже важливо для закордонного працевлаштування.

– З цим дипломом люди працюють за кордоном. І це я знаю, бо маю вже 5-річний досвід викладання. Були навіть люди, які приїжджали з-за кордону, дізнавалися, що, де і як, брали перерву в роботі там і вчилися тут – пояснює Наталія Поліщук. – Дехто відкрив власні кабінети, і не лише в Рівному. Я залюбки ділюсь успіхами своїх учнів у групі vk.com/zdorovorv. До речі, в РКЦ "Здорове життя" є також курси візажу та SPA-догляду за тілом для тих, хто хоче вміти надавати комплексні послуги...

Попри значну зайнятість на роботі, пані Наталія знаходить час і на свою люблячу родину. Родина Поліщуків – це тато, мама та дві прекрасні донечки. Наталія Поліщук розповідає, що на родину та спілкування не залишається так багато часу, як би того їй хотілося, але жінці вдається готувати для родини, слідкувати за чистотою вдома, заплітати меншу красуню-донечку до школи та навіть робити макіяжі й шити сукні для конкурсів старшої доньки.
Наше життя і те, що ми в ньому досягли – це результат нашої наполегливої праці та вкладених зусиль. Треба знати і розуміти, чого ти хочеш, але, лежачи на дивані, щастя та успіх до вас точно не прийде, тому треба не просити, а здобувати і працювати над собою та над своїми знаннями. Саме такими принципами керується в житті Наталія Поліщук... Жінка, яка переконана, що успіх та втілення мрій – це результат наполегливої праці та чесного життя перед собою та людьми...






На правах реклами