Ми у Facebook
08.03.2016, 16:30

Успішні жінки Рівненщини. Світлана Котова: “Секрет успіху простий – підтримка близьких”

Ця красива жінка – успішний, впевнений та сильний керівник, що тримає на своїх плечах неабияку відповідальність. Вона – директор юридичної фірми ТОВ "СК-Брокер", а віднедавна ще й керівник єдиного у Рівному відділення ломбарду "Діамантовий дім".
Свого часу пані Світлана отримала дві вищі освіти: вищу юридичну освіту здобувала в Міжрегіональній академії управління персоналом, а ще має й економічну освіту.

Про такий незвичний, як для жінки, бізнес – відкриття ломбарду – говорить охоче:

– Для мене це перш за все цікавий та захоплюючий досвід. Люблю пізнавати щось нове та розвиватися. Гадаю, що не помилилася і бізнес стане для мене прибутковим.

Ломбард працює лише декілька місяців, а вже його керівниця старається ще більше його покращити – активно рекламується у засобах масової інформації та планує відкриття ще однієї філії.

“Син – моє найбільше щастя”



Крім того, що Світлана Котова будує успішну кар’єру, жінка ще й сама виховує семирічного сина. Хоч він і навчається лише у другому класі, вже старається в усьому допомогти матусі.

– Син – моє найбільше щастя. Порівняно з усіма моїми досягненнями в роботі, син – найкраще, що у мене є, – ділиться Світлана Геннадіївна. – Хоча я й завжди йому кажу, що найкраща його допомога – не заважати мамі.

“Моє хобі – подорожувати й відкривати для себе нові країни”



У всіх буденних клопотах і справах справжня жінка завжди відшукає ще й час для улюбленої справи. Для Світлани – це подорожі.

– Моє хобі – подорожувати. Незважаючи на зайнятість, щороку намагаємось відвідувати якусь нову країну, і емоції, що я отримую, не передати словами. Встигла об'їздити вже багато країн і цікавих місць на землі, кожне з яких стає для мене особливим, – додає Світлана. – Звісно, у всі подорожі беру сина, як же без нього!

“Усі мої справи проти синових задачок з математики – зовсім і не проблеми”
Знайомі пані Світлани дивуються її завзятості і тому, як вона встигає і юридичну фірму очолювати, і ломбардом керувати, ще й сина виховувати...

– Я щодня стараюся зі всіма справами закінчити десь до четвертої години, бо ще потрібно з дитиною виконати домашнє завдання і приділити їй достатньо уваги. Я зрозуміла, що всі мої проблеми проти його задачок з математики – зовсім і не проблеми.

Секрет успіху простий – підтримка близьких

На питання про те, як змогла досягти успішного кар’єрного росту, Світлана Котова й сама достеменної відповіді не знає. Каже, що просто потрібно вірити в себе та чітко ставити мету, а ще так трапилося, бо завжди поруч були близькі люди, які підтримували та допомагали у всьому.





На правах реклами