Ми у Facebook
08.03.2016, 17:00

У Рівному пройшов відкритий чемпіонат області з софтболу [+Фото]

В спортивному залі рівненської НВК №19 6 та 7 березня відбулися змагання відкритого чемпіонату Рівненської області з софтболу в закритих приміщеннях. Участь у ньому взяли гравці команди «Західний Вогонь», та спортсменки зі Львова і CHAD LIDDLE.
Як повідомив на своїй сторінці у соцмережі Володимир Судимак, головний тренер «Західного Вогню», бейсбольна команда була розподілена на чотири за основними позиціями. Пітчери Юлії Міронової (ОДЮСШ «Рівне») не дали суперникам ніяких шансів на позитивний результат, як результат - три перемоги.

Команда Лесі Крокі («Західний Вогонь») посіла друге місце. А команда Ольги Млодзяновської «Острог – НУ «Острозька академія» - стала третьою.

Збірна команда Львів - Рівне і молоді пітчери Аміна Ратнікова та Надія Самойлова опинилися на четвертому місці.

Особлива подяку організатори висловили гравцям зі Львова і CHAD LIDDLE, які взяли участь у змаганнях.

Після двох зборів, це були перші змагання 2016 року для софтболісток. Наступні змагання по софтболу відбудуться 2-3 квітня на стадіоні «Хімік».

Нагадаємо, що в останні дні зими в Рівному пройшов відкритий чемпіонат Рівненської області з бейсболу. Турнір проводився серед юнаків 2003 року та дівчат 2002 року народження і молодших, на призи гравця клубу Чикаго «CUBS», МЛБ, Бена Зобріста.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному пройшов Відкритий чемпіонат області з бейсболу на приз гравця MLB

У Рівному пройшов відкритий чемпіонат області з бейсболу






















На правах реклами